Telge Tillväxt AB
Arbetsledare, inriktning yttre skötsel – Telge Tillväxt


Våga du välja både frihet och ansvar? Har du erfarenheter av arbetsledning och yttre skötsel? Är du stresstålig, strukturerad och trygg i dig själv? Då kan du vara precis den vi söker. Nu letar vi nämligen efter en arbetsledare inriktning yttre skötsel på Telge Tillväxt.

 

Så här säger Driftchef Sari Mäkinen, om rollen:

Arbetsledaren bidrar till Telge Tillväxts uppdrag som är att anställa arbetslösa unga vuxna och utrikesfödda kvinnor och göra dem anställningsbara och jobbredo. Arbetsledarens uppdrag är att genom sitt ledarskap utveckla konsulterna till att både vara motiverade och bli anställningsbara. Arbetsledaren ingår i ett team med andra arbetsledare, konsultchef och kundansvarig. Arbetsledaren har eget ansvar för ca 10 konsulter varav ca 8 i det dagliga arbetet.

 

Vi är Telge Tillväxt

Vad får människor att växa? Nya kunskaper, mycket hjärta och – Telge Tillväxt.  Telge Tillväxt är ett unikt samarbete mellan offentlig sektor och flera svenska storföretag, med målet att minska arbetslösheten bland unga vuxna och utrikesfödda kvinnor. Med engagerade nätverk och tydligt sikte på målet rustar vi ungefär 150–200 unga vuxna samt utrikesfödda kvinnor per år för arbetslivet. Söker du ett jobb med mening? Då är du varmt välkommen till oss!

Arbetsuppgifter och ansvar

Som arbetsledare inom yttre skötsel kommer du att ansvara för att leda, fördela och själv delta i arbete inom yttre skötsel tillsammans med dina konsulter. Du samarbetar med andra arbetsledare om arbetsledning och ser till att rätt konsult är på rätt plats för dagen/arbetsuppgiften. Du arbetar också med daglig coachning och vid behov stöd i att söka andra arbeten, samt säkerställer att kunden blir nöjd med utförda uppdrag. Utöver det tillkommer det även administration avseende löner och fakturering.

Att samarbeta med dina arbetsledarkollegor på ett konstruktivt och lösningsorienterat sätt kommer också vara en stor del av din roll, så vardagen blir så smidig som möjligt.

Den här anställningen är en tills vidare med provanställning på 6 månader. Tjänsten är på 100% under perioden.

 

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! I den här rollen behöver du ha en gymnasieutbildning, gärna med social- eller human inriktning och erfarenhet av att leda andra, gärna just ungdomar/unga vuxna. Som person är du strukturerad och ordningsam, lugn, stabil och förtroendeskapande. Du tycker om att arbeta med människor i utveckling, har förmågan att sätta gränser, hantera eventuella konflikter och är en god förebild. Du behöver dessutom vara flexibel och kunna hitta nya lösningar och göra omstruktureringar vid behov.

Du behöver också känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig. Bra svenska och engelska i tal och skrift, B-körkort för manuell växellåda samt kunskaper i Office-paketet är andra förmågor som behövs för den här tjänsten.

 

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskaper och/eller erfarenheter av en eller flera av följande är det ett plus: yttre skötsel, trädgårdsarbete, socialt arbete, pedagogik, ledarskap, är flerspråkig, samt har en yrkes- eller högskoleutbildning inom fastighetsskötsel eller motsvarande.

 

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Intervjuer kommer att ske löpande, så ansök därför så snart som möjligt och allra senast 23 december 2022.

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten? Då är det Driftchefen Sari Mäkinen, som du kan nå på 08-550 212 78. Frågor om rekryteringsprocessen hjälper gärna HR-strateg Veronika Löfström till med, på 08-550 211 57. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision, som du når på 08-550 220 00.

Våga välja Telge

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2022-12-23

Tillträde:
enl ök

Arbetsplats/placeringsort:
Södertälje

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Sari Mäkinen

Företagets hemsida:
http://www.telge.se