Faktureringsadministratör, vikariat – Telge Nät

Våga välja att förena affärer med samhällsnytta! Om du är en självgående, organiserad lagspelare med kunden i fokus så kan det vara dig vi söker för tjänsten som faktureringsadministratör på Telge Nät. Vågar vi välja varandra?

 

Så här säger Therese Schmidt, rekryterande chef, om rollen:

Som faktureringsadministratör på Telge Nät arbetar du i hela faktureringskedjan från beräkning och fakturering till inbetalningar och kundreskontra. Du tillhör enheten Kundservice och Verksamhetsstöd och ingår i en grupp med kompetenta och engagerade kollegor. Du arbetar kontinuerligt med att utveckla arbetssätt och rutiner inom faktureringsprocessen med stort fokus på automatisering och digitalisering, för bästa kundupplevelse.

 

Arbetsuppgifter och ansvar

Dina viktigaste arbetsuppgifter som vikarierande faktureringsadministratör är beräkning, fakturering och påminnelsehantering. Du kommer att arbeta med krediteringar och återbetalningar, inbetalningar och kundreskontra samt ha en löpande dialog med både kunderna och vårt externa inkassobolag. Dessutom kommer du att ansvara för månads- och årsbokslutsunderlag till redovisning och arbeta med förbättringsförslag och kvalitetssäkring i faktureringsprocessen. Du hanterar utredningar kopplade till fakturering, tar fram rapporter och statistik och analyserar och agerar på data.

 

Vi är Telge Nät

Varje dag, 365 dagar om året ser Telge Nät till att kunder i och utanför expansiva Södertälje har stabil och hållbar tillgång till el, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät, vatten och avlopp. Idag är vi cirka 200 medarbetare som jobbar tillsammans. På Telge Nät blir du snabbt en i gänget och det finns alltid en kollega nära till hands.

 

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! För att lyckas i den här rollen behöver du en högskolexamen inom ekonomi eller motsvarande förvärvad erfarenhet från en liknande roll; samt erfarenhet av arbete i faktureringssystem. Som person är du självgående, organiserad och metodisk. Du är ansvarsfull, engagerad, utvecklingsorienterad, stresstålig och duktig på att prioritera vid hög arbetsbelastning. Eftersom din roll har många kontaktytor både internt och externt är det viktigt att du kan skapa goda relationer och är bra på att samarbeta. Ytterligare förmågor som behövs för den här tjänsten är bra svenska i tal och skrift och goda kunskaper i Office-paketet. Du behöver dessutom känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig.

 

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och/eller erfarenhet av en eller flera av följande är det ett plus: CRM, CS Transmission, erfarenhet från energibranschen.

 

Mångfald, inkludering och trygghet

Vi på Telge arbetar aktivt för mångfald och inkludering och välkomnar därför medarbetare med olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. En trygg och säker arbetsmiljö är vår högsta prioritet. Arbetspsykologiska tester ingår i våra rekryteringsprocesser till chefs- och specialisttjänster och vi genomför återkommande, slumpmässiga drogtester bland alla våra medarbetare.

 

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Intervjuer fortgår löpande så sök därför så snart som möjligt och allra senast 30 april 2024.

 

Ta kontakt

Vill du veta mer om tjänsten eller har frågor om rekryteringsprocessen? Då är det rekryterande chef Therese Schmidt du ska kontakta, på 08-550 211 80. Fackliga kontaktpersoner är Robert Holm för Vision och Anders Lindgren för SACO, du når dem på 08-550 220 00.

 

Våga välja Telge

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, nät, tillväxt, återvinning, hamn, inköp och science center. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.

 
Snabbinfo
Bolag
Telge Nät AB
 
Anställningsform
Vikariat
 
Kontaktperson
Therese Schmidt

Sista ansökningsdag
2024-04-30
 
http://www.telge.se
 
Skicka ansökan