Telge Återvinning AB
Maskinförare – Telge Återvinning


På Telge Återvinning jobbar vi för ett grönare Södertälje. Vår utmaning är att få fler att återvinna mer och därmed spara på miljön. Som maskinförare på återvinningsanläggningen på Tveta blir du en viktig del i en verksamhet där det är full fart men också högt i tak. Hos oss får du ansvar och möjligheten att ta egna initiativ, och om du har förarbevis för hjullastare och är serviceinriktad och ansvarstagande så kan det vara precis dig vi letar efter!

 

Så här säger Christoffer Segerström, rekryterande chef om rollen:

Som maskinist hos oss kommer du i huvudsak att köra hjullastare och med den sortera material och lasta det i containrar samt på lastbil. Du kommer också att möta många chaufförer och kunder som besöker anläggningen. Vi är ett gäng med god sammanhållning som jobbar på återvinningsanläggningen och vi hjälps åt och har roligt tillsammans.

 

Arbetsuppgifter och ansvar

Förutom att köra hjullastare och sortera material så kan det i rollen som maskinförare förekomma beredskap. Ytterligare arbetsuppgifter du kommer att möta är konstruktion och underhåll av området, underhåll av den egna och andra maskiner och övrig utrustning och kontakt med leverantörer och kunder. Hantering av tidsrapportering och avvikelser och dylikt sker via app och dator. Vi håller internutbildningar för att hålla oss uppdaterade och fortsätta utvecklas. Hos oss har du möjlighet att påverka både ditt jobb och din arbetsmiljö.

 

Vi är Telge Återvinning

På Telge Återvinning jobbar vi för att fler ska kunna återanvända, återvinna och spara miljö på ett så enkelt och effektivt sätt som möjligt. Våra anläggningar heter Returen, Tveta och Cirkeln. Hos oss är det alltid full fart men också högt i tak. Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster som vi knyter ihop till lönsamma affärer för våra kunder.

 

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! Till den här rollen behöver du ha förarbevis för hjullastare och godshantering, samt erfarenheter av liknande arbetsuppgifter. Som person är du ansvarstagande, handlingskraftig och kommunikativ. Du är också stresstålig, serviceinriktad och noggrann. Du har en god känsla för maskiner och produktion och är mån om att utföra ett bra jobb. Du har lätt för att samarbeta med andra, men kan också arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ. Du behöver också känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig. Bra svenska i tal och skrift och goda kunskaper i office-paketet är andra förmågor som behövs för den här tjänsten.

 

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap eller erfarenhet av en eller flera av följande är det ett plus: förarbevis för grävmaskin alternativt andra maskiner, återvinningsbranschen eller liknande verksamhet, avfallsbranschen eller liknande t.ex. åkeri eller markentreprenad, relevant utbildning i maskinistyrket, teknisk utbildning samt C-E-körkort.

 

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Ansök därför så snart som möjligt, och allra senast 30 november 2022.

 

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten? Då ska du kontakta Christoffer Segerström, rekryterande chef, på 08-550 210 41. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Ingrid Linder, HR-strateg, 08-550 220 91. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision som du når på 08 550 220 00 och för Transport, Anna Erixon, tel 010-480 31 92.

 

Våga välja Telge

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2022-11-30

Tillträde:
enl ök

Arbetsplats/placeringsort:
Södertäjle

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Christoffer Segerström

Företagets hemsida:
http://www.telge.se