Telge Energi AB
Företagssäljare till Telge Energi


Vill du jobba på ett modernt företag som tydligt tar ställning för miljö, klimat och kommande generationer? Vi letar ständigt efter fler miljö- och klimathjältar som vill jobba med att erbjuda 100% ren el till elkunder i Sverige.

 

Din dag på jobbet – Innesäljare företag

Som företagssäljare hos oss kommer du att ringa ut till både nya kunder och befintliga kunder. Fokus är nyförsäljning och du kommer att bygga upp din egen kundstock, men även bygga relationer med ett urval av befintliga kunder. Du erbjuder avtal och tilläggsprodukter och du tar fram helhetslösningar för kunderna, från elavtal till solpanelspaket. Samtidigt levererar du också bästa möjliga upplevelse för kunden.

 

Mer om ditt nya jobb

Du kommer ingå i vårt säljteam, ett gäng glada medarbetare som tillsammans jobbar mot tydliga mål. Som företagssäljare representerar du vårt varumärke och du får givetvis löpande utbildning och personlig coaching för att kunna vara den bästa ambassadören för Telge Energi. Tjänsten är en tillsvidareanställning och hos oss på Telge Energi får du möjlighet att växa och utvecklas. Tillsammans har vi roligt på jobbet, samtidigt som vi jobbar hårt för att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Du kommer att knyta många sociala kontakter med både medarbetare och kunder och är med och utvecklar rutiner och processer så att vi kan leverera ännu bättre gentemot kund.

 

Personliga egenskaper

Den här tjänsten passar dig som brinner för kvalitet och försäljning. Du har social kompetens och trivs med kundkontakt via telefon och e-post. Du har god samarbetsvilja och är enormt resultatinriktad. Du är van vid att jobba mot uppsatta mål, både som individ och i grupp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Givetvis känner du igen dig i Telge Energis kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig.

 

Krav

 

  • Minst 2 års erfarenhet av B2B försäljning.
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

 

Meriter

 

  • Erfarenhet av arbete i CRM-system.
  • Flerspråkig.
  • Erfarenhet inom energibranschen.

  

Det här är vi

Telge Energi är ett bolag som drivs av att göra bättre varje dag. Vi säljer enbart ren el från 100 % förnybara källor. Vi driver dessutom flera initiativ utanför vår kärnaffär exempelvis barnens egna klimatpris Childrens Climate Prize. Vi jobbar i ett öppet kontorslandskap med närhet till alla avdelningar. Vi har enkelt för att tala med varandra och ger feedback för att nå bästa möjliga resultat. Vi trivs väldigt bra ihop och har tid till att skratta med varandra samtidigt som vi fokuserar på affärens bästa. Vårt fokus är försäljning & kundnöjdhet. Telge Energi ingår i Telge-koncernen och här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. 

 

Ansök idag

Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten, därför vill vi naturligtvis ha din ansökan så snart som möjligt men senast 11 december 2018.

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Karl-Johan Björk, Gruppchef Försäljning, Telge Energi, 070-8809378. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Mats Elfdahl, HR-specialist, 08-550 220 75. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision och Anne Beth Pettersen för SACO. Du når båda på 08-550 220 00. Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

 

 

Sökord: rådgivare, kundcenter, säljare, kontaktcenter, kundservice, B2B, försäljning, miljö, kli

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-12-11

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Karl-Johan Björk

Företagets hemsida:
http://www.telgeenergi.se