Telge Energi AB
Vi söker administratör kundprocesser


Telge Energi är ett elbolag från Södertälje som alltid utmanat branschen, vi är elbolaget som går mot strömmen. När du jobbar hos oss är du med och tar kampen för klimat, miljö och en hållbar framtid för barnen. Vi jobbar rent, schysst och godhjärtat och 2017 blev vi utsedda till högst ansedda energibolaget i Sverige. Svenskarnas favorit! Som vår nya administratör blir du en del i ett kunnigt team på sex administratörer, där alla brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder.

 

 

Din dag på jobbet 

I gruppen Kundprocesser sköter och administrerar vi den dagliga driften av alla återkommande processer som träffar och hjälper våra kunder, t.ex. fakturering och leverantörsbyte. Förutom att sköta den dagliga driften kommer du ha huvudansvaret för en eller ett par av våra processer. Det innebär att du kommer driva förvaltning och utveckling och ha kontakt med övriga bolaget i frågor som rör just dem. Tillsammans med dina kollegor i gruppen kommer du även supporta vårt kundcenter med ärendehantering.

 

Mer om ditt nya jobb

Gruppen kundprocesser är en del av avdelningen IT, Projekt och Kundprocesser på Telge Energi. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och din arbetsplats är i Södertälje. Du får månadslön enligt kollektivavtal och dessutom ett friskvårdbidrag på 3 000kr per år, samt andra personalrabatter.

 

­Det här är du

Vi söker dig som är noggrann, självgående, pålitlig och positiv, som brinner för att ge bra service till kunder, kollegor och samarbetspartner. Du tycker om att lära dig nya saker och är engagerad i att effektivisera och utveckla processer och rutiner. Eftersom det i perioder kan vara hög arbetsbelastning, är det bra om du kan prioritera smart och är stresstålig. Du är strukturerad och kan skifta mellan olika arbetsuppgifter utan problem. Det är också viktigt att du är ansvarsfull och kan ta huvudansvar inom ett specifikt område. Givetvis känner du igen dig i Telges kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig.

 

Krav

 

  • Gymnasieutbildning.
  • Erfarenhet av att arbeta i en administrativ avdelning med mål, mätning och bestämda processer.
  • Kunskaper i Officepaketet.

Meriter

 

  • Erfarenhet av CS Transmission och Microsoft Dynamics CRM.
  • Erfarenhet från kundservice.
  • Erfarenhet av förbättringsarbete enligt Lean.
  • Erfarenhet av administrativt arbete rörande solenergi.
  • Tidigare arbete eller goda kunskaper inom elbranschen.

 

Det här är vi

Välkommen till Telge koncernen. Inom koncernen uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

 

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig! Skicka därför din ansök så snart som möjligt, och allra senast 26 april 2018. Varmt välkommen att bli en av oss!

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Therese Schmidt, chef Kundprocesser, 08‑550 220 99. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Mats Elfdahl, HR-specialist, 08-550 220 75. Fackliga kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision,  08-550 220 00.

 

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

 

 

Telge Energi är ett elbolag från Södertälje som alltid utmanat branschen. Först sänkte vi priserna, sen kämpade vi mot kolkraften. Nu vill vi ge barnen en ljusare framtid och en mer hållbar planet.

 

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, stadsnät, science center och bemanning.

 

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-04-26

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Therese Schmidt

Företagets hemsida:
http://www.telgeenergi.se