Telge Bostäder AB
Miljöingenjör - trainee till Telge Bostäder


Vi på Telge Bostäder   söker dig som är miljöingenjör. Du vill utvecklas inom fastighetsbranschen   och bidra till en sundare boendemiljö och ett hållbart samhälle. Under ett år   kommer du att ingå i programmet ”SABO Trainee” som är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig   till dig som är nyexaminerad.

Här får du utvecklas och göra skillnad

Som miljöingenjör, trainee kommer du att arbeta tillsammans med Telge Bostäders miljöingenjör, förvaltare och byggprojektledare. Parallellt med din anställning deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige.  Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling.

Mer om ditt nya jobb

Du kommer främst att vara del i det övergripande miljö- och hållbarhetsarbetet inom Telge Bostäder. Du kommer även att arbeta med miljösamordning i våra fastighetsprojekt, där du är behjälplig att sätta krav genemot våra entreprenörer så att de arbetar efter vårt miljöprogram, våra miljöplaner och att de väljer material enligt Sunda Hus.

I   ditt arbete ingår även att:

      
  • Ansvara för att våra miljöprogram och miljöplaner är uppdaterade och följer gällande lagkrav.
  • Bistå våra projektledare och förvaltare i det dagliga arbetet kring miljö- och hållbarhetsfrågor.
  • Kontaktperson i miljö- och hållbarhetsfrågor genemot Södertälje kommun och våra systerbolag inom Telgekoncernen.
  • Delta i utvecklingen av våra interna processer. Vi arbetar enligt lean-metodik där ständiga förbättringar är en viktig komponent för att driva arbetet framåt. 

Det här är du

För att nå framgång i rollen som trainee behöver du vara analytiskt lagd och ha god förmåga att jobba ihop med andra. Du måste vara noggrann i din dokumentation, vara bra på att kommunicera och trivas med att arbeta självständigt. Självklart känner du även igen dig i våra kärnvärden - personlig, enkel, öppen och modig. 

Det här är vi

Välkommen till Telge Bostäder och Telge Hovsjö - den del av Telgekoncernen. Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det finns stora möjligheter att växa och påverka både som medarbetare och chef och Telge omfattar allt ifrån bostäder, fastigheter, värme, bredband, VA återvinning till hamnverksamhet. Samhällsengagemanget ingår i all affärsutveckling och hållbarhet är en del av vår affärsidé. Vi är totalt 700 anställda och omsätter cirka 6 000 Mkr.

 

Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

 

Om Telge Bostäder

På Telge Bostäder, som grundades 1948, är vi kring 130 anställda som bidrar till att skapa attraktiva boenden och en sund bostadsmarknad i Södertälje kommun. Med drygt 9 200 bostäder i Södertälje, Järna, Mölnbo och Hölö. Nu behöver vi dig som vill utvecklas tillsammans med oss inom enheten för förvaltning och utveckling som i dagsläget består av 7 medarbetare med kompetenser inom förvaltning, kvalitet och miljö.

Enheten är en del av fastighetsavdelningen med ca 85 medarbetare som omfattar projekt, hantverk, måleri, reparationer och teknik.

Om traineeprogrammet

Genom SABOs traineeprogram kan du vänta dig en utvecklande vardag som ger dig goda chanser att göra en bra och snabb karriär och till att börja med en ettårig projektanställning hos Telge Bostäder. Själva utbildningsdelen, som består av fem block med olika teman, kommer att hållas i något av de värdbolag SABOs traineer kommer ifrån.

I din roll får du goda kunskaper om de allmännyttiga bostadsföretagens verksamheter, du blir insatt i aktuella branschfrågor och får möjligheten att lära känna alla delar av Telge Bostäder. Med andra ord kommer du att ha en bred grund att stå på när den ettåriga traineeperioden lider mot sitt slut. Här kan du läsa mer om SABO:s   traineeprogram.

Ansök idag

Vi vill gärna höra av dig! Skicka därför din ansökan så snart som möjligt och allra senast 30 mars 2018. Varmt välkommen att bli en av oss!

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Lars Gustafsson, förvaltningschef, 08-550 227 06. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-specialist, 08-550 231 20. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision, 08-550 220 00.

 

Sökord: Miljöingenjör,   ingenjör, trainee

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Trainee

Anställningsgrad:
Visstidsanställning

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-03-30

[ Skicka ansökan ]

Företagets hemsida:
http://www.telge.se