Telge Nät AB
Mättekniker


Vi söker en mättekniker till Telge Nät som kan ansvara för att underhålla och serva våra mätare så att vi får in korrekta mätvärden. Rollen innebär mycket fältarbete och daglig kontakt med våra kunder.

 

Din dag på jobbet – mättekniker på Telge Nät

Som mättekniker kommer du arbeta med byte och felsökning av mätare inom el, fjärrvärme och fjärrkyla. Du kommer också hantera till- och frånkopplingar på el och fjärrvärme. I dag arbetar tre personer med våra mätare för el och fjärrvärme och de ingår i samma grupp som Telges distributionselektriker som utför all nyinstallation av elmätare. Tillsammans ser vi till att mätare och mätutrustning fungerar som de ska. Vår insamlingsteknik är radio.

 

Det här är du

Vi söker dig som tycker om att möta människor varje dag och som är lätt att ha att göra med. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceinriktad, välorganiserad och alltid sätter kunden i fokus. Du är en kollega som gärna samarbetar, är en flexibel problemlösare som gärna hjälper till där det behövs och som triggas av att möta nya utmaningar. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – genomsyrar hela vår verksamhet och känns naturliga för dig.

 

Krav

 

  • Elektrikerutbildning eller VVS-utbildning på gymnasienivå.
  • Erfarenhet av fastighetsservice inom el, VVS eller motsvarande.
  • Datorvana.
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
  • B-körkort.

 

Meriter

 

  • Genomförd kurs i ESA.
  • Utbildning inom mätteknik och radiokommunikation.
  • Truck-kort.
  • Flerspråkig.

 

Det här är vi

Välkommen till Telge Nät – en del av Telgekoncernen. På Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda möjligheter att göra karriär och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Och vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

 

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig! Skicka därför din ansök så snart som möjligt, och allra senast 26 januari 2018. Varmt välkommen att bli en av oss!

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Peter Bendz, avdelningschef Elnät, 08‑550 226 82. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Gunnar Hector, HR-specialist, 08-550 230 42. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision, 08‑550 220 00.

 

Vardagsmagi när den är som bäst. Telge Nät levererar el, energitjänster, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät och vatten till cirka 90 000 boende, företag och verksamheter i Södertälje och Nykvarns kommuner. Förutom att leverera själva energin ansvarar Telge Nät även för underhåll, reparation och utbyggnad av de lokala näten och ledningarna.

 

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, stadsnät, science center och bemanning.

 

Sökord: elektriker, mättekniker, eltekniker, vvs, elnät, vvs-tekniker.

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-01-26

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Peter Bendz

Företagets hemsida:
http://www.telge.se