Telge Nät AB
Arbetsledare elnät


Telge Nät levererar el, fjärrvärme, fjärrkyla, energitjänster, stadsnät, vatten och avlopp till Södertälje och Nykvarns kommuner. Nu söker vi dig som kan arbetsleda våra 20 elmontörer och leda avdelningens projekt ute på fält.

 

Din dag på jobbet – arbetsledare elnät

Som en av två arbetsledare kommer du, tillsammans med dina kollegor, ansvara för våra projekt ute på fält och delegation av arbetsmiljöuppgifter. I rollen ingår att fördela både inkomna projektarbeten inom den egna avdelningen och externa resurser. Du kommer att delta i uppstartsmöten, byggmöten med schaktentreprenörer och ha den övergripande kontrollen av framdrift i pågående projekt. Du ansvarar också för att gällande lagar och förordningar efterföljs och att personalen använder rätt skyddsutrustning. 

 

Det här är du

Vi söker dig som tycker om att möta människor och är lätt att samarbeta med. Du är serviceinriktad, välorganiserad och sätter alltid kunden i fokus. Samtidigt är du en naturlig och god ledare, en flexibel problemlösare som gärna hjälper till där det behövs och som triggas av att möta nya utmaningar. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – genomsyrar hela vår verksamhet och känns naturliga för dig.

 

Krav

 

  • Gymnasieutbildning inom el/elkraft eller likvärdig arbetslivserfarenhet inom elmontage, kabelförläggning, ställverk och stationer.
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
  • B-körkort.

 

Meriter

 

  • Erfarenhet av arbete inom eldistribution.
  • Erfarenhet av arbetsledning eller projektledning.
  • Erfarenhet inom linjearbeten, luftledningsbyggnation och gatubelysningsarbete.
  • Kunskaper i EBR, BAS-U, ESA och heta arbeten.

 

Det här är vi

Välkommen till Telge Nät och Telge Återvinning – en del av Telgekoncernen. På Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda möjligheter att göra karriär och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Och vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

 

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig! Skicka därför din ansök så snart som möjligt, och allra senast 31 januari 2018. Varmt välkommen att bli en av oss!

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Peter Bendz, avdelningschef Elnät, 08‑550 226 82. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Gunnar Hector, HR-specialist, 08-550 230 42. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision, 08‑550 220 00.

 

Vardagsmagi när den är som bäst. Telge Nät levererar el, energitjänster, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät och vatten till cirka 90 000 boende, företag och verksamheter i Södertälje och Nykvarns kommuner. Förutom att leverera själva energin ansvarar Telge Nät även för underhåll, reparation och utbyggnad av de lokala näten och ledningarna.

 

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, stadsnät, science center och bemanning.

 

Sökord: arbetsledare, elmontör, elnät, serviceärende, fältarbete, ställverk, entreprenadarbeten, elkraft, energi.

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-01-31

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Peter Bendz

Företagets hemsida:
http://www.telge.se