Tom Tits Experiment AB
Sommarjobbare restaurang 2023 – Tom Tits Experiment


Gillar du högt tempo, har sinne för detaljer och känsla för god service? Är du modig och vågar bjuda på dig själv? Härligt, då kan det vara dig vi söker! Vi behöver fler medarbetare till vår restaurang och glassbar på Tom Tits Experiment, så ta chansen att få vara med och skapa världens bästa matupplevelse för våra besökare!

 

Så här säger Sandra Enerstrand, bemanningsansvarig, om rollen:

Tom Tits Experiment är Sveriges största science center. Vårt uppdrag är att göra naturvetenskap och teknik tillgängligt och lustfyllt. Vi har också både en restaurang och en glassbar och där behöver vi förstärkning inför sommaren! Under dina arbetspass får du arbeta med allt från att förbereda mat och servera, ta hand om disken och matsalen samt sköta försäljning. Arbetsuppgifterna varierar, men målet är alltid att få kunderna att trivas och ha en riktigt bra matupplevelse.

 

 

Mer om ditt nya jobb

Tjänsterna är särskilda visstidsanställningar på 50-80% under sommaren 2023 med begränsade möjligheter till ledighet under vecka 28-32. Arbetstiderna är förlagd främst till helger, men även vardagar.

Vi är Tom Tits Experiment

Med nästan 200 000 besökare årligen är Tom Tits Experiment Sveriges största science center. Under vårt tak finns flera hundra interaktiva experiment som gör naturvetenskap och teknik tillgängligt och roligt. Här finns också 50 kunniga kollegor, massor av kreativitet och en ständig vilja att förbättra och förfina för våra besökare. Vi är nyfikna, och hoppas att du – liksom vi – brinner för att skapa den bästa upplevelsen någonsin för stora och små upptäckare. Inom Tom Tits Experiment finns utställningen, vår resaturang och glassbar, konferens och event, butik, utbildningsprogram och vår egen förskola.

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! Eftersom vi har besökare från hela världen är det ett krav att du som söker jobbet talar båda svenska och engelska. Kan du tala ett eller flera andra språk är det meriterande. Du måste också ha fyllt 18 år för att kunna söka tjänsten. För att du ska trivas är det viktigt att du gillar fart och fläkt och kan ge ditt allra bästa även när det är full fart. Du är noggrann och tar ansvar för att våra rutiner följs och tre ord som beskriver dig är initiativtagande, engagerad och nyfiken. Du ser kunden och dens behov. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig, modig och nyfiken – genomsyrar hela vår verksamhet och du behöver känna dig bekväm med dem.

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och/eller erfarenhet av någon eller några av följande är det ett plus: Erfarenhet av arbete med mathantering, servering samt kundbemötande. Har du ett intresse för naturvetenskap och teknik är även det ett plus.

 

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten och kan komma att tillsätta tjänsterna före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan så snart som möjligt och allra senast 19 februari 2023.

Ta kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Sandra Enerstrand, Bemanningsansvarig, 0855022890. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-strateg Daniel Dietmann, 0855021109. Facklig kontaktperson är Anette Hjortsberg för Vision. Du når henne på 08‑550 220 00.

 

Våga välja Telge

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.

 

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Säsongsarbetare

Anställningsgrad:
Särskild visstidsanställning

Arbetstider:
Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:
2023-02-19

Tillträde:
enl ök

Arbetsplats/placeringsort:
Södertälje

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Sandra Enerstrand

Företagets hemsida:
http://www.tomtit.se