Tom Tits Experiment AB
Sommarjobbare 2023 – Tom Tits Experiment


Gillar du högt tempo, har sinne för detaljer och känsla för god service? Är du modig och vågar bjuda på dig själv? Härligt, då kan det vara dig vi söker! Vi behöver din hjälp i utställningen i sommar, så ta chansen att få vara med och skapa världens bästa upplevelse för våra besökare!

 

Så här säger Sandra Enerstrand, bemanningsansvarig, om rollen:

Tom Tits Experiment är Sveriges största science center. Vårt uppdrag är att göra naturvetenskap och teknik tillgängligt och lustfyllt. Som sommarjobbare kommer du att möta och interagera med våra besökare när du ansvarar och arbetar runt våra experiment och åkattraktioner, håller shower eller står i entrékassan. Det här är ett spännande och varierat jobb med trevliga kollegor i en kreativ miljö och ingen dag är den andra lik. När du jobbar i utställningen kan arbetsuppgifterna se lite olika ut beroende på hur många besökare vi har. Du kommer också att få jobba med underhåll av både experimenten och våra lokaler. Du arbetar hela tiden efter målet att kunderna alltid ska trivas och ha en riktigt bra upplevelse.

 

Mer om ditt nya jobb

Tjänsterna är särskilda visstidsanställningar på 50-80% under sommaren 2023 med begränsade möjligheter till ledighet under vecka 28-32. Arbetstiderna är förlagd främst till helger, men även vardagar.

Vi är Tom Tits Experiment

Med nästan 200 000 besökare årligen är Tom Tits Experiment Sveriges största science center. Under vårt tak finns flera hundra interaktiva experiment som gör naturvetenskap och teknik tillgängligt och roligt. Här finns också 50 kunniga kollegor, massor av kreativitet och en ständig vilja att förbättra och förfina för våra besökare. Vi är nyfikna, och hoppas att du – liksom vi – brinner för att skapa den bästa upplevelsen någonsin för stora och små upptäckare. Inom Tom Tits Experiment finns utställningen, restaurang/café, konferens och event, butik, utbildningsprogram och vår egen förskola.

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! Eftersom vi har besökare från hela världen är det ett krav att du som söker jobbet talar båda svenska och engelska. Kan du tala ett eller flera andra språk är det meriterande. Du måste också ha fyllt 18 år för att kunna söka tjänsten. För att du ska trivas är det viktigt att du gillar fart och fläkt och kan ge ditt allra bästa även när det är full fart. Du trivs med att arbeta med barn och unga och är intresserad av naturvetenskap och teknik. Du gillar att prata inför folk både på svenska och engelska. Du är noggrann och tar ansvar för att våra rutiner följs och tre ord som beskriver dig är initiativtagande, engagerad och nyfiken.

Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig, modig och nyfiken – genomsyrar hela vår verksamhet och du behöver känna dig bekväm med dem.

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och/eller erfarenhet av någon eller några av följande är det ett plus: Erfarenhet av showande, ledarskap, pedagogik och/eller servicearbete i någon form. Har du arbetat i liknande branscher, gått kurser eller utbildningar inom teater, retorik, pedagogik eller liknande är det ett plus. Det är viktigt att du tycker om att möta människor och trivs med att prata inför grupper. Har du kunskaper inom programmering är även det meriterande.

 

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten och kan komma att tillsätta tjänsterna före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan så snart som möjligt och allra senast 19 februari 2023.

Ta kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Sandra Enerstrand, Bemanningsansvarig, 0855022890. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-strateg Daniel Dietmann, 0855021109. Facklig kontaktperson är Anette Hjortsberg för Vision. Du når henne på 08‑550 220 00.

 

Våga välja Telge

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Säsongsarbetare

Anställningsgrad:
Särskild visstidsanställning

Arbetstider:
Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:
2023-02-19

Tillträde:
enl ök

Arbetsplats/placeringsort:
Södertälje

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Sandra Enerstrand

Företagets hemsida:
http://www.tomtit.se