Telge Nät AB
Förrådsansvarig – Telge Nät


Vågar du välja att bli en i gänget? Södertälje växer, och Telge Nät likaså. För att möta utvecklingen söker vi nu en förrådsansvarig, en spännande roll där du blir spindeln i nätet i en expansiv organisation. Vågar vi välja varandra?  

 

Så här säger Patrik Myrenius, rekryterande chef om rollen:

I den här rollen ansvarar du för vår förrådsverksamhet på T1. Du arbetar med lastning och lossning av gods, håller uppsikt över lagerstatus av materiell och ser också till att det är ordning och reda på området. Eftersom både Telges personal, entreprenörer och våra leverantörer har tillgång till förråd och lager, så är det ofta mycket rörelse på området.

 

Du utgår från och arbetar på vårt centrala förråd, som är placerat i Södertälje södra (sydhamnsvägen 59). Du ingår i avdelningen Underhåll som spänner över alla produkter inom TN, förråd, verkstad, systematiskt brandskydd, fastighetsskötsel, underhållsplanering och Mätgruppen.

 

Det här är en tillsvidaretjänst på heltid och önskat startdatum är så snart som möjligt.

 

 

Vi är Telge Nät

Varje dag, 365 dagar om året ser Telge Nät till att kunder i och utanför expansiva Södertälje har stabil och hållbar tillgång till el, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät, vatten och avlopp. Idag är vi cirka 200 medarbetare som jobbar tillsammans. På Telge Nät blir du snabbt en i gänget och det finns alltid en kollega nära till hands.

 

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! Till den här rollen behöver du minst ha en 3-årig gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av lager- och förrådsarbete.  Som person är du effektiv, ordningsam och serviceinriktad. Du är öppen och enkel och gillar ordning och reda. Du behöver också känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig. Bra svenska i tal och skrift, goda IT-kunskaper eftersom lagret är digitaliserat och B-körkort är andra förmågor som vi tror behövs för den här tjänsten.

 

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och/eller erfarenhet av en eller flera av följande är det ett plus: Truckkort, erfarenheter av elprodukter och officepaketet.

 

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Intervjuer kommer att ske löpande under perioden, ansök därför så snart som möjligt, och allra senast 31 december 2022.

 

 

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten? Då är det rekryterade chef Patrik Myrenius du ska kontakta på 08-550 230 90. Frågor om rekryteringsprocessen hjälper gärna HR-strateg Titti Jardetun dig med, du når henne på 08-550 210 46. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision, och Anders Lindgren för SACO, du når båda på 08-550 220 00.

 

Våga välja Telge

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss. 

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2022-12-31

Tillträde:
enl ök

Arbetsplats/placeringsort:
Södertälje

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Patrik Myrenius
tfn: +46 08-550 230 90

Företagets hemsida:
http://www.telge.se