Telge Nät AB
Dokumentationsingenjör – Telge Nät


Vågar du välja att växa med en hel stad? Ja, Södertälje växer verkligen, och med staden dess infrastruktur. För att möta utvecklingen söker vi nu en självgående dokumentationsingenjör för att komplettera vår avdelning. Vågar vi välja varandra?  

 

Så här säger Ulf Krossling, rekryterande chef om rollen:

I rollen som dokumentationsingenjör kommer du att arbeta i våra system och kvalitetssäkra dokumentationen av nätinformationen i våra projekt. Du kommer att stötta och vara kravställare i dokumentationen samt hjälpa våra användare av NIS. Du har ett nära samarbete och daglig kontakt med personal (så som projektledare, projektörer, planerare och drift), kunder, konsulter och entreprenörer som har behov av vår nätinformation.

 

Arbetsuppgifter och ansvar

Som dokumentationsingenjör dokumenterar du inmätningsfiler från TN:s mättekniker i NIS-systemet och ritar och dokumenterar ledningar. Du dokumenterar också tv-inspektioner och granskar projektdokumentation så att den överensstämmer med inmätningskrav och övriga krav. Du kommer också att strukturera, identifiera, granska och sortera dokumentation och uppgifter från andra aktörer. Du samordnar också dokumentationsfiler från externa och interna kunder och tar fram statistik och rapporter om ledningsnätet. Som dokumentationsingenjör kommer du att vara en Super User av våra system.

I den här rollen förväntas du också utveckla och förbättra systemstödet i de verktyg som används för dokumentationen och aktivt delta i förbättringar av våra arbetssätt med hjälp av LEAN. Det här är en tjänst på heltid med startdatum så snart som möjligt. Vi arbetar med samhällsviktig verksamhet och därför kan en säkerhetsprövning komma att ske.

 

Vi är Telge Nät

Varje dag, 365 dagar om året ser Telge Nät till att kunder i och utanför expansiva Södertälje har stabil och hållbar tillgång till el, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät, vatten och avlopp. Idag är vi cirka 200 medarbetare som jobbar tillsammans. På Telge Nät blir du snabbt en i gänget och det finns alltid en kollega nära till hands.

 

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! Till den här rollen behöver du ha en ingenjörsexamen inom teknik eller IT eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet från vatten och avlopp eller andra typer av ledningsnät och har erfarenhet av att jobba med ändringshantering i ritningsunderlag. Du har också minst 2 års erfarenhet av arbete i AutoCAD samt andra generella bildbehandlingsprogram. Som person är du strukturerad, noggrann, självgående och driven, och du kan vara både kravställande och stöttande. Analytisk, kommunikativ och serviceinriktad är ytterligare egenskaper du bör besitta. Du ska kunna jobba självständigt med dina arbetsuppgifter men vara samarbetsvillig och hjälpande när det behövs. Du behöver också känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig. Bra svenska i tal och skrift, mycket god IT-vana och B-körkort är andra förmågor som vi tror behövs för den här tjänsten.

 

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och eller erfarenhet av en eller flera av följande är det ett plus: Systemerfarenhet från dpWater; Ibinder; Meridian; AutoCAD; dwg-filer, samt generell kännedom om övriga ledningssystem till exempel elnät, fiber, fjärrvärme och fjärrkyla.

 

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Intervjuer kommer att ske löpande under perioden, ansök därför så snart som möjligt, och allra senast 15 december 2022.

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten? Då är det rekryterade chef Ulf Krossling du ska kontakta på 08-550 212 36. Frågor om rekryteringsprocessen hjälper gärna HR-strateg Titti Jardetun dig med, du når henne på 08-550 210 46. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision, och Anders Lindgren för SACO, du når båda på 08-550 220 00.

 

Våga välja Telge

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2022-12-15

Tillträde:
enl ök

Arbetsplats/placeringsort:
Södertälje

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Ulf Krossling

Företagets hemsida:
http://www.telge.se