Telge Nät AB
Tekniker, Inmätare/ Utsättare – Telge Nät


Våga välja att göra skillnad i 100 000 Södertäljebors vardag! Södertälje växer så det knakar och nu söker vi dig som vill jobba med samhällsbyggnad och se en stad växa fram. För att möta utvecklingen i Södertälje behöver avdelningen Underhåll /support på Telge Nät förstärkas med en självgående inmätare/utsättare. I den här rollen är du delaktig i Bygga och Anlägga-processen samt är med och säkerställer kvaliteten i Ledningskollen för våra anläggningstillgångar.

 

Så här säger Patrik Myrenius, rekryterande chef om rollen:

I rollen som inmätare/utsättare kommer du att arbeta i flera av våra system med fokus på Ledningskollen. Du kommer även vara kravställare gentemot organisationen och kvalitetssäkra dokumentationen av nätinformationen i våra projekt. Du har ett nära samarbete och daglig kontakt med personal och konsulter inom området, till vilka du förmedlar våra dokumentationskrav för nya anläggningar och nätinformation om befintliga anläggningar. För en person med vilja och engagemang finns stora möjligheter att vidareutvecklas i rollen som systemtekniker.

 

Arbetsuppgifter och ansvar

Som inmätare/utsättare hos oss på Telge Nät får du ett omväxlande fältarbete som blandas med en del uppföljning på kontoret. Du kommer bland annat vara delaktig i våra bygg-/ anläggnings-/ infrastrukturprojekt samt vara med och säkerställa kvaliteten på befintliga anläggningar. Du tar fram underlag till externa konsulter och stöttar, hjälper och har daglig kontakt med kollegor, entreprenörer och kunder.  Ansvar för utsättningar och inmätningar av alla våra produkter ingår också.

 

Du blir en del av avdelningen Underhåll /Support där vi idag är 10 kollegor. Vi är en tekniskt intresserad grupp med tre inmätare/utsättare, vi trivs ihop och delar gärna våra kunskaper oss emellan, utifrån våra produkter el, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät, vatten och avlopp. För fältmätningar använder vi totalstationer & GNSS-mottagare från Trimble. Vi jobbar enligt lean och hoppas att du – liksom vi – vill jobba med att ständigt förbättra vår verksamhet.

 

Vi är Telge Nät

Varje dag, 365 dagar om året ser Telge Nät till att kunder i och utanför expansiva Södertälje har stabil och hållbar tillgång till el, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät, vatten och avlopp. Idag är vi cirka 200 medarbetare som jobbar tillsammans. På Telge Nät blir du snabbt en i gänget och det finns alltid en kollega nära till hands.

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! För att vara aktuell för rollen behöver du ha högskoleutbildning/KY-utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet och 3-5 års arbetslivserfarenhet samt teknisk kompetens inom infrastruktur. Du behöver också goda kunskaper och erfarenheter av el kabelsökning och mätningsteknik. Som person är du pedagogisk, driven och målmedveten, och du kan vara både kravställande och stöttande. Du behöver vara social och ha en god kommunikativ förmåga eftersom du har ett nära samarbete och daglig kontakt med personal och konsulter. Du ska kunna jobba självständigt med dina arbetsuppgifter men tycker om att byta erfarenheter med andra och är samarbetsvillig och hjälpande när det behövs. I din kravställande och kvalitetssäkrande roll behöver du förstås vara noggrann och strukturerad. Du behöver dessutom känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig. Andra förmågor som behövs för den här tjänsten är B-körkort, bra svenska i tal och skrift och god datorvana.

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskaper och/eller erfarenheter av en eller flera av följande är det ett plus: Ledningskollen; GIS; CAD samt om du är van att kravställa och har andra språkkunskaper.

 

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Intervjuer fortgår löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, sök därför så snart som möjligt, och allra senast 30 november 2022.

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten? Då är det Patrik Myrenius, Avdelningschef drift- och underhållssupport du ska kontakta på 08 550 230 90. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Titti Jardetun, HR-strateg, 08 550 220 91. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Anders Lindgren för SACO, du når båda på 08-550 220 00.

Våga välja Telge

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2022-11-30

Tillträde:
enl ök

Arbetsplats/placeringsort:
Södertälje

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Patrik Myrenius
tfn: +46 08-550 230 90

Företagets hemsida:
http://www.telge.se