Telge AB
Projektledare kommunikation – Telge AB


Vågar du välja frihet och ansvar? Är du en strategisk kommunikatör med projektledarerfarenhet? Vill du arbeta på en avdelning som har högt till tak och riktigt kul på jobbet? Då ska du fortsätta att läsa. Just nu söker vi nämligen med ljus och lykta efter en projektledare som ska komplettera vårt kommunikationsteam. Vågar vi välja varandra?

 

Så här säger Teresa Palmquist, rekryterande chef, om rollen:

Som projektledare på kommunikationsavdelningen arbetar du nära koncernens bolag och stöttar dem med att både strategiskt planera och operativt genomföra kommunikationsinsatser (interna och externa i flera kanaler). Du ansvarar för att ta fram kommunikations- och aktivitetsplaner och arbetar både strategiskt och proaktivt. Du arbetar även tillsammans med övriga funktioner på avdelningen för att skapa kommunikation på toppnivå.

 

Arbetsuppgifter och ansvar

I denna roll kommer du att vara fokuserad på ett större bolag inom koncernen eller flera mindre. Du kommer vara kontaktpersonen mellan Kommunikationsavdelningen och bolaget och samordnar och säkerställer att bolagens kommunikation är samordnad med övriga bolag inom koncernen och att kommunikationen är i linje med koncernens övergripande mål, strategier och policyer. Du kommer ha din hemvist på Kommunikationsavdelningen där du har kollegor i olika funktioner (t ex kreatörer, PR-ansvarig) till din hjälp. Du rapporterar till Marknads- och kommunikationsdirektören.

Vi är Telge AB

Välkommen till Telge AB – en del av Telgekoncernen. Inom Telgekoncernen uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag och är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! För att vara aktuell för den här rollen behöver du ha relevant utbildning inom kommunikation och bred erfarenhet av kommunikationsarbete. Du behöver minst tre års erfarenhet av att ta fram långsiktiga kommunikationsplaner och strategisk kommunikation. Du behöver också ha erfarenhet av att operativt projektleda kampanjer inklusive medieplanering och medieinköp samt av att kommunicera i digitala och sociala kanaler.

Som person är du prestigelös och nyfiken, med bra driv och hög initiativförmåga. Du behöver dessutom känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig. Mycket bra svenska i tal och skrift och b-körkort tror vi också behövs för den här tjänsten.

 

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och/eller erfarenhet av något eller flera av följande blir vi extra glada: hållbarhetskommunikation, projektledning på reklambyrå eller mediebyrå, PR-arbete, kriskommunikation, arbete i större koncern, arbete i offentlig sektor, kännedom om Södertälje samt språkkunskaper till exempel i syroyo, arabiska, persiska eller finska.

 

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten, som kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Därför vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 14 oktober 2022.

 

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten, kontakta Teresa Palmquist, rekryterande chef, på 0790-66 28 58. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Stephanie Lillo Rivera, HR-strateg, 08-550 222 95. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision eller Anders Lindgren för SACO, du når båda på 08 550 220 00.

 

Våga välja Telge

Våga välja Telge! Hos oss får du ett utvecklande arbete i expansiva Södertälje kommun, där 100 000 invånare väntar på att du ska göra skillnad i deras vardag. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, ett ledarskap som utmanar med omtanke, lean-tänk och bra förmåner är andra saker som väntar på dig, i en koncern med högt i tak och mångfald så att idéer och människor har plats att växa.

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2022-10-14

Tillträde:
enl ök

Arbetsplats/placeringsort:
Södertälje

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Teresa Palmquist

Företagets hemsida:
http://www.telge.se