Telge Fastigheter AB
Assisterande fastighetsförvaltare/uthyrare – Telge Fastigheter


Vågar du välja att växa med en hel stad? Södertälje växer och vi står inför en spännande expansion av både kommunala lokaler och kommersiella fastigheter och Telge Fastigheter behöver därför förstärkning i form av en assisterande fastighetsförvaltare. Om du har tidigare erfarenhet ifrån fastighetsbranschen och har kunskaper inom hyresjuridik och kontraktsskrivning, då kan det vara precis dig vi letar efter! Vågar vi välja varandra?

 

Så här säger Bobil Oyal, rekryterande chef, om rollen:

Rollen som assisterande fastighetsförvaltare/uthyrare på Telge Fastigheter innebär ett fokus på att utveckla och vårda goda kundrelationer, tillsammans med fastighetsförvaltaren utveckla fastighetsbeståndet och arbete med bolagets löpande ärenden vid uthyrning av lokaler.  Då vi är lokalförsörjare åt Södertälje kommun ingår det i denna roll att förvalta och hyra ut olika typer av verksamhetslokaler samt våra kommersiella lokaler.

 

Arbetsuppgifter och ansvar

Som Assisterande fastighetsförvaltare/Uthyrare på Telge Fastigheter kommer du bland annat att arbeta tillsammans med förvaltaren med att upprätta fastighetsbudgetar, prognoser, underhållsplaner och riskanalyser. Du har dagliga kontakter med hyresgäster, hanterar löpande frågor kring fastigheterna och genomför återkommande hyresgästmöten.

Andra förekommande arbetsuppgifter:

 

  • Arbeta med bolagets löpande ärenden vid uthyrning av lokaler
  • Hantering av intresseanmälningar och lokalvisningar
  • Marknadsföring kopplat till bolagets lokaler
  • Delta i den affärsmässiga utvecklingen av bolagets lokalbestånd
  • Uthyrning bostäder samt övriga objekt såsom p-plats/garage/förråd
  • Kundkontakt – boka in besiktning etc.

Den här tjänsten är ett vikariat på minst ett år, med placering i Södertälje.

 

Vi är Telge Fastigheter

Telge Fastigheter får människor att mötas! Vi äger och förvaltar rum för livets alla faser så som skolor, förskolor och äldreboenden, liksom kommersiella fastigheter. I dag är vi cirka 100 kollegor inom kompetenserna projekt, fastighetsförvaltning, brand och säkerhet, kvalitet, energi och miljö, fastighetsdrift, lokalvård, affärsstöd och chefstab. Tillsammans arbetar vi för att förvalta och förädla långsiktigt och hållbart, med Lean som ledstjärna.

 

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! För att vara aktuell för den här rollen behöver du ha genomgången gymnasieutbildning och relevant eftergymnasial utbildning, samt erfarenhet från tidigare arbete med kundbemötande och uthyrning/försäljning eller förvaltning från fastighetsbranschen. Du behöver också grundläggande kunskaper inom hyresjuridik och kontraktsskrivning. Som person är du talangfull, driven och strukturerad och besitter förmågan att säkerställa hög kvalitet i ditt arbete. Du arbetar proaktivt, lösningsorienterat och har god affärsmässig förståelse. Vidare tror vi att du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga, som skapar positiva kontakter både internt och externt. Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden - öppen, enkel, personlig och modig. Bra svenska och engelska i tal och skrift och goda kunskaper i Office-paketet är annat som behövs för den här tjänsten.

 

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och/eller erfarenhet från något eller några av följande är det bra: liknande arbetsuppgifter, gärna inom fastighetsbranschen, mycket god data- och systemvana, har ett par års arbetslivserfarenhet och är flerspråkig.

 

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Inkommande ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningsperioden. Ansök därför så snart som möjligt, och allra senast 7 oktober 2022.

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten? Då ska du kontakta förvaltningschef Bobil Oyal, på 08-550 224 46. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Veronika Löfström, HR-strateg, 08-550 211 57. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Anders Lindgren för SACO. Du når båda på 08 550 220 00.

 

Våga välja Telge

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och Lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.

 

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Vikariat

Anställningsgrad:
Visstidsanställning

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2022-10-07

Tillträde:
enl ök

Arbetsplats/placeringsort:
Södertälje

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Bobil Oyal
tfn: +46 55022446

Företagets hemsida:
http://www.telge.se