Telge Återvinning AB
Projektledare – Telge Återvinning


Södertälje växer och befinner sig i ett spännande läge med massor med nybyggnadsprojekt och därmed ökat antal invånare i kommunen. Vi på Telge återvinning är ett innovativt återvinningsbolag i en framtidsbransch där utbyggnaden och utvecklingen av Södertälje är i fokus för vårt uppdrag. Vi söker nu dig som vill vara med oss på vår resa för att göra det bättre och roligare att bo, leva, studera och verka i Södertälje.

 

Så här säger Johan Fagerlund, rekryterande chef om rollen:

I rollen som projektledare kommer du att få arbeta med olika projekt från förstudie till genomförande, där en stor del av arbetet ligger i att utveckla verksamheten. Primärt är att utföra projekt, men du kommer även att utreda utvecklingsbehov av företaget och dess olika delar och ta fram beslutsunderlag. Du tillhör teknikorganisationen som är ett glatt gäng med många olika ansvarsområden och kompetenser.

 

Arbetsuppgifter och ansvar

Som projektledare på Telge Återvinning kommer du att samordna och leda projekt som kan vara både interna bygg- och anläggningsprojekt samt verksamhetsprojekt. Projekten varierar med både egna anställda såväl som med externa entreprenörer. Du gör förstudier innan det blir ett projekt i utredningsform, du leder och följer upp tilldelade projekt och bevakar budget, kvalitet och tidsplan. Du ansvarar också för att ta fram och granska projektdokumentation i samarbete med övriga interna avdelningar och ansvarar för ekonomiska uppföljning och att följa fastlagd budget. Utöver det kommer du att arbeta med intern och extern kommunikation samt göra upphandlingar.

Vi är Telge Återvinning

På Telge Återvinning jobbar vi för att fler ska kunna återanvända, återvinna och spara miljö på ett så enkelt och effektivt sätt som möjligt. Våra anläggningar heter Returen, Tveta och Cirkeln. Hos oss är det alltid full fart men också högt i tak. Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster som vi knyter ihop till lönsamma affärer för våra kunder.

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! Till den här rollen söker vi en person som har eftergymnasial utbildning eller yrkeshögskola, projektledarutbildning och minst 2 års erfarenhet som projektledare. Du har vana att sätta upp kostnadskalkyler, tidplaner och underlag för beslut. Som person är du en strukturerad, planerad ”doer” med ett tekniskt intresse. Du har lätt för att samarbeta med personer relevanta för ditt projekt och har förmågan att förmedla information tydligt och enkelt, både skriftligt och muntligt till dina kontaktytor. Du har en god förmåga att planera arbetet och förutse problem samt utveckla alternativa planer. Som projektledare är du trygg i din roll och står för driv, kommunikation och tydlighet.

Du behöver också känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig. Bra kunskaper i svenska i tal och skrift och B-körkort är andra förmågor som behövs för den här tjänsten.

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och/eller erfarenhet av en eller flera av följande är det ett plus: Entreprenadverksamhet, byggnation eller liknande.

 

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Ansök därför så snart som möjligt, och allra senast 3 oktober 2022.

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten? Då ska du kontakta Johan Fagerlund, rekryterande chef, på 08 550 223 54. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Ingrid Linder, HR-strateg, 08 550 220 91. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision som du når på 08 550 220 00.

Våga välja Telge

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Johan Fagerlund

Företagets hemsida:
http://www.telge.se