Telge Återvinning AB
Renhållningsarbetare – Telge Återvinning


Trivs du i en omväxlande roll där du får chansen att utföra fysiskt arbete? Gillar du dessutom kundkontakter och att vara en ambassadör för ditt yrke, samtidigt som du brinner för renhållning och återvinning? Då skulle jobbet som renhållare på Telge Återvinning kunna vara helt rätt för dig. Hör av dig så snart du kan, vi letar nämligen efter en sån som du!

 

Så här säger Mats Elfdahl, chef Insamling & Logistik om rollen:

Som renhållningsarbetare hos oss på Telge Återvinning är din huvuduppgift att köra en av våra renhållningsbilar i Södertälje och Nykvarns kommun. Eftersom du har många kundmöten kommer den service du ger på plats att avspegla sig på resten av verksamheten. Du är helt enkelt vår ambassadör och vårt ansikte utåt. Du kommer in som en kompletterande lagspelare i ett fantastiskt team, som idag består av 32 medarbetare. Allihop är vi intresserade av vår gemensamma arbetsmiljö, så vi jobbar på bra med ständiga förbättringar, stora som små.

 

Arbetsuppgifter och ansvar

I rollen som renhållningsarbetare är din huvuduppgift att köra en av våra renhållningsbilar i Södertälje och Nykvarns kommun. Du möter våra kunder hela tiden och håller också daglig kontakt med både kundtjänst och arbetsledning. På Telge Återvinning känner vi stor stolthet över vårt arbete och våra kundundersökningar visar att våra hushållskunder är mycket nöjda med det vi gör. För att behålla vår starka position är det viktigt att vi fortsätter att vara kundorienterade och lyhörda för vad kunderna tycker är viktigt.

Dina dagar kommer att variera och du får stor frihet under ansvar. Vi ser gärna att du är med och formar din arbetsroll så att du kan göra ett bra jobb som lever upp till kundens förväntningar. Det är du och dina kollegor som varje dag är på plats hos våra kunder med en av våra renhållningsfordon och ger dem en positiv upplevelse.

Det ingår i din tjänst att medverka till förbättringar med kunden i fokus och att arbeta i Telge Återvinnings verksamhetssystem Thor Mobile. Din arbetstid är 40 timmar per vecka och du startar upp 06.00 från Tveta.

Vi är Telge Återvinning

Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Vi är en organisation som strävar och jobbar på många sätt med mångfald och jämlikhet. Här finns karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka. Vi erbjuder dig bra förmåner och friskvårdsbidrag på 3000 kr per år. Du kommer att bli en viktig del i vår grupp där vi ibland har intensiva dagar men också har mycket roligt tillsammans.

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! Vi tror att du som söker brinner för återvinning och renhållning, samtidigt som du är utåtriktad, driven och gillar att träffa nya människor i din vardag. Du har lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning fordonsteknisk utbildning eller liknande. Som Renhållningsarbetare är kravet C-körkort, YKB-utbildning och digitalt förarkort.

Som person är du ansvarstagande, handlingskraftig och kommunikativ. Att prioritera väl och få saker gjorda är en styrka hos dig. Du behöver också känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig.

Bra svenska i tal och skrift är ett grundkrav och kunskaper i Office-paketet är andra förmågor som behövs för den här tjänsten. Eftersom jobbet utgår ifrån Tveta Avfallsanläggning så är det ett krav att du har tillgång till bil eftersom det inte finns några bussförbindelser ut till oss på Tveta.

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och/eller erfarenhet av en eller flera av följande är det ett plus: CE kort, ADR – utbildning, verksamhetssystemet Thor Mobile, samt att du är lastbilschaufför med trygg, dokumenterad och mångårig erfarenhet från branschen.

 

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Ansök därför så snart som möjligt, allra senast 29 september 2022.

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten? Slå Mats Elfdahl en signal på telefon 08-550 220 75 eller så ringer du Bo Jansson, enhetschef Insamling Miljötjänster, 08-550 227 99 eller Johan Hammarlund, enhetschef Insamling Hushållstjänster, 08-550 226 33. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Ingrid Linder, HR-strateg, 08-550 220 91. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision som du når på 08 550 220 00 och för Transport, Martin Alstergren, tel 010-480 31 93.

Våga välja Telge

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.

 

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2022-09-29

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Mats Elfdahl

Företagets hemsida:
http://www.telge.se