Telge Återvinning AB
Servicetekniker – Telge Återvinning


På Telge Återvinning jobbar vi för ett grönare Södertälje. Vår utmaning är att få fler att återvinna mer och därmed spara på miljön. Som servicetekniker på återvinningsanläggningen på Tveta blir du en viktig del i en verksamhet där det är full fart men också högt i tak. Hos oss får du ansvar och möjligheten att ta egna initiativ så om du har god hand med maskiner och gillar att arbeta i grupp kommer du trivas bra hos oss.

 

Så här säger Johan Fagerlund, rekryterande chef om rollen:

Som servicetekniker är du en viktig kugge för att alla maskiner, bilar och återvinningsanläggningen fungerar och kan producera miljöinsatser som den ska. Med din personlighet och ditt engagemang samarbetar du med chaufförer och övriga i organisationer för att uppnå detta. Du tillhör teknikorganisationen som är ett glatt gäng med många olika ansvarsområden och kompetenser.

 

Arbetsuppgifter och ansvar

I rollen som servicetekniker utför du reparationer på entreprenadmaskiner och insamlingsfordon samt reparationer och konstruktion av mekaniska karaktär på återvinningsanläggningen. Du felsöker och reparerar oftast entreprenadmaskiner men även insamlingsfordon och övrigt på anläggningen.
Dessutom kommer du att stötta återvinningsanläggningen med mekaniskt och tekniskt kunnande och genomförande. Viss administration ingår.

Tjänstens omfattning är 100% och önskat startdatum är enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är på vår återvinningsanläggning Tveta strax söder om Södertälje.

Vi är Telge Återvinning

På Telge Återvinning jobbar vi för att fler ska kunna återanvända, återvinna och spara miljö på ett så enkelt och effektivt sätt som möjligt. Våra anläggningar heter Returen, Tveta och Cirkeln. Hos oss är det alltid full fart men också högt i tak. Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster som vi knyter ihop till lönsamma affärer för våra kunder.

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! Vi söker dig som är händig och har ett stort intresse för fordon och teknik med erfarenheter av liknande arbetsuppgifter. Du är en ansvarstagande doer, kanske har du en fordonsteknisk utbildning i grunden men det viktigaste är din personlighet och ditt tekniska intresse. Du måste nämligen älska att meka och skruva och lösa tekniska problem. Förutom det behöver du också ha ett intresse för verksamheten och kunden, och kunna kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och social och trivs med att ha kundens och verksamhetens behov i fokus. Du tar egna initiativ och är van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner.

Utöver detta behöver du känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig. Bra kunskaper i svenska i tal och skrift och B-körkort är andra förmågor som behövs för den här tjänsten.

Eftersom jobbet utgår ifrån Tveta Avfallsanläggning så är det ett krav att du har tillgång till bil eftersom det inte finns några bussförbindelser ut till oss på Tveta.

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och/eller erfarenhet av en eller flera av följande är det ett plus: Fordonsteknisk utbildning; arbete med tunga fordon; fordonsel; hydraulik samt C-Körkort.

 

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Ansök därför så snart som möjligt, och allra senast 26 september 2022.

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten? Då ska du kontakta Johan Fagerlund, avdelningschef teknik, på 08 550 223 54. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Ingrid Linder, HR-strateg, på 08 550 220 91. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision som du når på 08 550 220 00.

Våga välja Telge

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2022-09-26

Tillträde:
enl ök

Arbetsplats/placeringsort:
Södertälje

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Johan Fagerlund

Företagets hemsida:
http://www.telge.se