Telge Bostäder AB
Projektledare – Telge Bostäder


Vågar du välja att växa med en hel stad? Är du en högskoleutbildad projektledare med flera års erfarenheter av bygg eller förvaltning innanför västen? Har du arbetat med entreprenadjuridik, kalkylering, projektuppföljning och styrning? Är du en god kravställare, medarbetare och ledare? Då kan det vara precis dig vi letar efter som ny projektledare till Telge Bostäder. Vågar vi välja varandra?

 

Så här säger Rickard Segh, rekryterande chef, om rollen:

Som projektledare på Telge Bostäder är du spindeln i nätet och äger projekten för att lyfta våra områden och våra fastigheters värden. Genom din personlighet och kunskap och ditt engagemang samarbetar du med övriga affärsområden inom bolaget för att uppnå ovanstående. Du ansvarar för framtagande av beslut, genomförande och uppföljning tillsammans med dina kollegor och tillsammans skapar vi förutsättningar för utveckling av Södertälje och områden. Det här är en roll där rätt person ges möjlighet att påverka och göra skillnad i vår verksamhet och i förlängningen för våra hyresgäster.

 

Arbetsuppgifter och ansvar

I rollen som projektledare är du delaktig i utredningar, förstudier, analys och planering. Du ansvarar för genomförande, avslutning och överlämning. Upprättande av förfrågningsunderlag samt underlag för entreprenad ingår i ditt ansvarsområde och olika upphandlings- och entreprenadformer förekommer. Du ansvarar också för att upprätta beslutsunderlag och att projektet utförs och rapporteras i enlighet med beslut och rutiner. Arbetet sker i nära samarbete med övriga intressenter inom Telge.

Tjänsten är tillsvidare med önskad start så fort som möjligt.

Vi är Telge Bostäder

Telge Bostäder är mer än bara tak, golv och väggar, vi bygger och utvecklar socialt hållbara hem för framtiden. Just nu jobbar vi extra mycket med att komma närmare våra hyresgäster – en utvecklingsresa vi hoppas du vill vara med oss på! Vi är också HBTQI-certifierade och jobbar aktivt med inkludering, mångfald och social hållbarhet.

Vår önskelista

Vi är nyfikna på dig! För att vara aktuell till den här tjänsten bör du ha en högskoleutbildning inom bygg eller förvaltning, minst 7 års erfarenhet som projektledare, plats/ produktionschef eller motsvarade, och ha dokumenterad erfarenhet av att ha lett eller deltagit i olika entreprenadformer, såsom utförande, funktion eller samordnade entreprenader. Den här rollen kräver kunskaper inom entreprenadjuridik, kalkylering, projektuppföljning, projektuppföljning/styrning och arbetsmiljösamordning. Du kan skriva rapporter och upprättar självständigt budgetar och prognoser. Du har erfarenhet av större renoveringsprojekt såväl som nyproduktion av bostäder alternativt samhällsfastigheter. Du är van att hantera/ leda projekteringsgrupper samt har erfarenhet som projektledare inom den offentliga sektorn.

Som person är du trygg i dig själv och växlar enkelt mellan att vara kravställare, lagspelare och även mentor. Du trivs med att arbeta självständigt men är också en teamplayer. Du är bra på att upprätta planer och att följa upp och parera för att plan ska följas. Du är noggrann, handlingskraftig, systematisk och strukturerad och tycker om att driva frågor framåt. Du har enkelt för att kommunicera i tal och skrift, kan förklara sambanden mellan teknik, miljö och ekonomi och förstår kopplingen mellan affär och samhällsnyttigt agerande. Du kan hantera flera projekt i olika faser med transparens och värdeskapande för bolag och kund.

Du behöver också känna igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig. Bra svenska i tal och skrift, mycket goda kunskaper i Office-paketet och B-körkort är andra förmågor som behövs för den här tjänsten.

 

Plus i kanten

Ingen är perfekt, men om du har kunskap och eller erfarenhet av en eller flera av följande är det ett plus: Vitec; Mercur; Upphandling enligt LOU; Projektledning enligt XLPM; byggkalkylering; installationsteknik; samordningsansvar BAS P/ U; prognostisering samt budgetering.

Hör av dig idag!

Vänta inte, vi vill veta mer om dig! Vi gör intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök därför så snart som möjligt, allra senast 30 november 2022.

Ta kontakt

Undrar du något om tjänsten? Då ska du prata med rekryterande chef Rickard Segh, 08-550 210 86. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Titti Jardetun, HR-strateg, på 08-550 210 46. Fackliga kontaktpersoner på Telge är Sanne-Liv Olsen för Vision och Anders Lindgren SACO, du når båda på 08 -550 220 00.

Våga välja Telge

Kom och jobba i expansiva och färgstarka Södertälje kommun! Här väntar 100 000 invånare på att du ska göra skillnad i deras vardag, och 870 medarbetare väntar på sin nya kollega. Telge är leverantören med en hel kommun som både arbetsgivare och kund. Vi är koncernen som ger det mesta av det bästa inom bostäder, fastigheter, energi, nät, tillväxt, återvinning, hamn och inköp. Som förvandlar vår vinst till Södertäljebornas, bokstavligen och dagligen, för att skapa ett bättre, smartare och mer hållbart samhälle än någonsin. Frihet under ansvar, karriärsutveckling, kollegial gemenskap, bra förmåner och lean-tänk. Det är saker som våra medarbetare gillar lite extra med att jobba just hos oss.

 

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2022-11-30

Tillträde:
enl ök

Arbetsplats/placeringsort:
Södertälje

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Rickard Segh

Företagets hemsida:
http://www.telge.se