Telge Nät AB
Planeringsingenjör VA


I samband med att Södertälje kommun expanderar behöver vi på Telge Nät förstärka och förnya våra ledningsnät. Strategi- och planeringsenheten på Telge Nät söker därför dig som vill bli vår nya planeringsingenjör. Du kommer bli en viktig del i ett team som har högt i tak och roligt tillsammans och med oss får du vara med och utforma framtidens VA-försörjning.

 

Din dag på jobbet - planeringsingenjör

Som planeringsingenjör är du en av våra experter inom VA. I den här rollen kommer du, tillsammans med planeringsingenjörer och projektörer, att ansvara för utredning och planering av ledningsprojekt. Arbetsuppgifter som ingår är analys av driftdata, statistiska beräkningar och GIS-analyser. Du kommer också att hanterar remisser för detaljplaner inom Södertälje kommun. Planeringsarbetet innebär nära samarbete med vår VA-driftavdelning och projektledare på Telge Nät samt samhällsbyggnadskontoret på Södertälje kommun. 

 

Mer om ditt nya jobb

Som planeringsingenjör VA blir du en del av strategi- och planeringsenheten som i dag har drygt 30 medarbetare. På enheten arbetar vi med förnyelse och utbyggnad av VA, återvinning, el, fjärrvärme och stadsnät. Vårt gemensamma mål är att ge Södertäljeborna hållbara och effektiva leveranser av våra produkter både nu och i framtiden. Vi har högt till tak och roligt tillsammans och vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter och hjälper och stöttar varandra.

 

Personliga egenskaper

Som person är du driven, självständig och trygg i din förmåga. Då arbetet innebär många kontakter både internt och externt är god samarbetsförmåga och höga kommunikativa egenskaper nödvändiga. För att lyckas i rollen som planeringsingenjör är det dessutom viktigt att du har ett gediget intresse för teknik och ett strukturerat arbetssätt. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – genomsyrar hela vår verksamhet och du behöver känna dig bekväm med dem.

 

 

Krav

 

  • Erfarenhet av att utföra utredningar inom VA och/eller projektering av ledningsnät.
  • Erfarenhet av arbete i GIS-system.
  • Relevant teknisk utbildning på högskolenivå, t.ex. inom vatten- och miljöteknik eller samhällsbyggnad.
  • Goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.
  • B-körkort.

 

Meriter

 

  • Erfarenhet av hydraulisk modellering vatten-, dag- och spillvattennät.
  • Erfarenhet av stadsbyggnadsprocessen.
  • Erfarenhet från drift- eller anläggningsarbete.

 

Det här är vi

Välkommen till Telge! Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Inom Telgekoncernen finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

 

Ansök idag

Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi naturligtvis ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 11 januari 2019.

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Cecilia Weistrand, chef planering VA och återvinning, 08-550 222 14. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Gunnar Hector, HR-specialist, 08-550 230 42. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision, 08‑550 220 00.

 

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

 

 

Telge Nät levererar el, energitjänster, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät och vatten till cirka 90 000 boende, företag och verksamheter i Södertälje och Nykvarns kommuner. Förutom att leverera själva energin ansvarar Telge Nät även för underhåll, reparation och utbyggnad av de lokala näten och ledningarna.

 

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, stadsnät, science center och bemanning.

 

 

 

 

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2019-01-11

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Cecilia Weistrand

Företagets hemsida:
http://www.telge.se