Telge Fastigheter AB
Telge Fastigheter söker Servicechef Städ


Södertälje växer och vi står inför en spännande expansion av både skolor, förskolor, idrottshallar och omsorgsboenden. För att kunna ta hand om fastigheterna på rätt sätt kommer Telge Fastigheter att inrätta en Städsektion med start februari 2019. Vi söker därför en servicechef som ska ansvara för ett arbetslag om ca 20 lokalvårdare.

 

Din dag på jobbet

Uppdraget för Städsektionen är att städa i kommunala verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor, idrottshallar, kontor m.m., samt i en del kommersiella lokaler inklusive en affärsgalleria. Den totala städytan är drygt 70 000 kvm. Organisatoriskt kommer Städsektionen att ligga under Teknik och Serviceavdelningen. Chefen för Teknik och Service blir din formella chef.

Som Servicechef för Städsektionen kommer du att ha många kontakter med kunder, anställda och leverantörer. Du är den som organiserar och bemannar dina städobjekt. Du har personal och budgetansvar med allt vad det innebär. Du kommer också att arbeta intimt tillsammans med övriga avdelningar på Telge Fastigheter och med Teknik och Serviceavdelningens städcontrollers.

 

Det här är du

För att passa i rollen som Servicechef måste du vara lösningsorienterad och lyhörd för kunders önskemål, samt ha en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i olika situationer och ta initiativ. Det är också mycket viktigt med integritet, att du kan ta kvalificerade och kompetenta beslut och lösa problem löpande. Som Servicechef är du dessutom en representant för Telgekoncernen och Telge Fastigheter, vilket ställer krav på din sociala och kommunikativ förmåga. Du är vårt ansikte utåt.

 

Telgekoncernens kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – genomsyrar hela vår verksamhet och känns naturlig för dig.

 

 

Krav

 

 • Dokumenterad branschkunskap.
 • Dokumenterade ledaregenskaper.
 • Erfarenhet av arbetsledning.
 • Gymnasium.
 • PRYL
 • SRY
 • Golvvårdsutbildning.
 • Körkort, minst B.
 • Skriva och tala obehindrad svenska.
 • Datavana, Office 365.

 

Meriter

 

 • Kännedom om den privata städbranschen.
 • Kunna hantera i städbranschen förekommande maskiner.
 • Adekvat högskoleutbildning.
 • Ledarskapsutbildning.
 • Övriga städutbildningar.
 • Flerspråkig.

 

Det här är vi

Välkommen till Telge. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

 

Ansök idag

Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi naturligtvis ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 30 november 2018.

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Egon Dahlgren, rekryterande chef, 08-550 222 76. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-specialist, 08 550 231 20. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Anders Lindgren för SACO. Du når båda på 08‑550 220 00.

 

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

 

Telge Fastigheter är en av Södertäljes största fastighetsägare. I beståndet finns allt från förskolor och skolor till stadshus och museibyggnader. Bolaget är också en av parterna i kommunens utveckling av Södertäljemodellen – en inspirationsmodell för nytänkande inom skolan.

 

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, stadsnät, science center och bemanning.

 

Sökord: Servicechef, lokalvård, städning

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-11-30

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Egon Dahlgren

Företagets hemsida:
http://www.telge.se