Telge Fastigheter AB
Telge Fastigheter söker lokalvårdare


Södertälje växer och vi står inför en spännande expansion av både skolor, förskolor, idrottshallar och omsorgsboenden. För att kunna ta hand om fastigheterna på rätt sätt kommer Telge Fastigheter att inrätta en Städsektion med start i februari 2019. Vi söker därför lokalvårdare som ska ingå ett arbetslag om ca 20 personer.

 

Din dag på jobbet

Uppdraget för Städsektionen är att städa i kommunala verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor, idrottshallar, kontor m.m., samt i en del kommersiella lokaler inklusive en affärsgalleria. Städsektionen har en ansvarig servicechef som du rapporterar till. Som lokalvårdare på Städsektionen kommer du att ha många kontakter med kunder, anställda, brukare och besökare. Merparten av städningen kommer att utföras vardagar under dagtid med undantag för något kommersiellt objekt där även helgstädning kan förekomma. Du kommer att arbeta med moderna städmetoder och använda maskiner där det är möjligt.

 

Det här är du

För att passa i rollen som lokalvårdare måste du vara en lagspelare som ser ett värde i att ge service och ser ditt arbete som en del av en större helhet för att skapa en bra arbets- och besöksmiljö för berörda. Du representerar Telgekoncernen och är som sådan lyhörd, kommunikativ och social i möten med kunden och andra. Du är vårt ansikte utåt.

Telgekoncernens kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – genomsyrar hela vår verksamhet och känns naturlig för dig.

 

Krav

 

  • PRYL eller SRY
  • Gymnasium eller motsvarande
  • Tala och förstå svenska så att det går att förmedla instruktioner

 

Meriter

 

  • Branschkunskap
  • Kunna hantera i städbranschen förekommande maskiner
  • Övriga städutbildningar
  • Flerspråkig

 

Det här är vi

Välkommen till Telge. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

 

Ansök idag

Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi naturligtvis ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 31 december 2018.

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta någon av våra städcontrollers, Anne Karlsson 08-550 22 447, Radisa Filipovic 08-550 22 152 eller Nina Sakko 08-550 22 154. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-strateg, 08 550 231 20. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Anders Lindgren för SACO. Du når båda på 08‑550 220 00.

 

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

 

Telge Fastigheter är en av Södertäljes största fastighetsägare. I beståndet finns allt från förskolor och skolor till stadshus och museibyggnader. Bolaget är också en av parterna i kommunens utveckling av Södertäljemodellen – en inspirationsmodell för nytänkande inom skolan.

 

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, stadsnät, science center och bemanning.

 

Sökord: lokalvårdare, städning

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-12-31

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Anne Karlsson

Företagets hemsida:
http://www.telge.se