Telge Nät AB
Driftledare


Vi på Telge Nät Energitjänster söker nu en driftledare. Telge Nät Energitjänster sköter alla tekniska system i Telge-koncernens fastigheter. Vår styrka är vår tekniska kompetens, vår kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster, som täcker alla befintliga fastighetstekniska system genom anläggningarnas hela livscykel.

 

Din dag på jobbet – driftledare Telge Nät

I rollen som driftledare på Telge Nät kommer du att ta emot och hantera driftlarm som kommer från våra fastigheter, och även driftövervaka och optimera fastigheterna så att driften är så ekonomisk som möjligt. I rollen ingår också att ta i mot alla felanmälningar som kommer in till oss och fördela ut dom till våra drifttekniker.

 

Mer om ditt nya jobb

Som driftledare säkrar du den dagliga driften av befintliga system samt medverkar vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Det ingår även uppföljning och återrapportering, planering av sitt eget arbete, avstämningsmöten veckovis med våra två största kunder samt att vara delaktig i vårt Lean-arbete.

 

Krav

 

  • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
  • Kunna läsa ritningar
  • Kunskap inom styr & regler
  • Erfarenheter av fastighetstekniska system
  • B körkort

 

Meriter

 

  • Jobba i överordnade styrsystem som typ webbfaktory shiab mm
  • Drift och underhåll
  • Kunskaper inom ventilationsanläggning
  • Grundläggande elkunskap
  • Datavana

 

Det här är du

Vi lägger stor vikt vid att du är serviceinriktad, välorganiserad och alltid sätter kunden i fokus. Du är kommunikativ och gillar att ha dagliga kundkontakter och du kan jobba både självständigt och i team. Du behöver vara en kreativ och flexibel problemlösare som triggas av nya utmaningar och även gilla att dela med dig av dina kunskaper. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – genomsyrar hela vår verksamhet och känns naturliga för dig.

 

 

Det här är vi

Välkommen till Telge Nät – en del av Telgekoncernen. På Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda möjligheter att göra karriär och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Och vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

 

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig! Skicka därför din ansök så snart som möjligt, och allra senast 30 november 2018. Varmt välkommen att bli en av oss!

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Ronnie Forsberg, 0708 515 818. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Gunnar Hector, HR-specialist, 08-550 230 42. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision, 08 550 220 00.

 

Vardagsmagi när den är som bäst. Telge Nät levererar el, energitjänster, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät och vatten till cirka 90 000 boende, företag och verksamheter i Södertälje och Nykvarns kommuner. Förutom att leverera själva energin ansvarar Telge Nät även för underhåll, reparation och utbyggnad av de lokala näten och ledningarna.

 

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, stadsnät, science center och bemanning.

 

Sökord: driftledare, drifttekniker, driftsystem

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-11-30

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Ronnie Forsberg
mob: 0708-51 58 18

Företagets hemsida:
http://www.telge.se