Telge Nät AB
Planerare


 

Södertälje växer så det knakar och kommunen står inför en expansion av både boende, affärs- och industriverksamheter och därmed även infrastruktur. Det innebär många nya, spännande och intressanta projekt för oss på Telge Nät. Nu söker vi planerare som ska ansvara för underhållet av framtidens stadsnät, fjärrvärme, fjärrkyla, VA och el.

 

Din dag på jobbet

Som en av två nya planerare får du chans att arbeta med förebyggande underhåll ur en nätägares perspektiv. Arbetet innebär att du blir delaktig i den långsiktiga planeringen av vårt förebyggande underhåll tillsammans med kunniga kollegor på övriga avdelningar. Du har också ett nära samarbete och daglig kontakt med våra driftavdelningar och ser till att vi gör det underhåll som åligger oss enligt lagar, förordningar samt branschstandard.

  

Dina arbetsuppgifter 

 • Du planerar, följer upp och anpassar underhållsplaner.
 • Administrerar våra underhållssystem.
 • Du tar fram och/eller kontrollerar underlag både till driftavdelningar och till externa entreprenörer.
 • Du arbetar med förbättringar enligt Lean.

 

Mer om ditt nya jobb

Det här är en tillsvidareanställning på heltid vilket innebär 39 timmar i veckan, med startdatum 1 juli 2018. Vårt kontor ligger i ljusa trevliga lokaler vid Södertälje kanal.

 

Det här är du

Vi söker dig som är strukturerad och noggrann med en god kommunikativ förmåga. Du behöver vara ansvarsfull och tydlig vid uppföljningar. Vi tror att du ser nyfiket på förändringar och gärna är med och utmanar och förbättrar processer. Du är social, tycker om att byta erfarenheter med andra och delar gärna med dig av dina kunskaper. Givetvis känner du igen dig i Telges kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – de genomsyrar hela vår verksamhet.

 

Krav

 • Erfarenhet av underhållsarbete
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • B-körkort

   

Meriter 

 • Ingenjör inom el, VA, fjärrvärme
 • Erfarenhet av planeringsarbete
 • Kunskaper om skogligt underhåll, markfrågor och underhåll av friledningsnät
 • Kunskaper i Digpro och Idus

 

 Det här är vi

 Välkommen till Telge Nät – en del av Telgekoncernen. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

 

Ansök idag

Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi naturligtvis ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 31 maj 2018.

 

Kontakt

 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Mattias Omberg, avdelningschef Underhåll, 08-550 220 21. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Ingrid Linder, HR-specialist, 08-550 220 91. Fackliga kontaktpersoner är Sanne-Liv Olsen för Vision och Elisabet Öhman för SACO. Du når båda på 08‑550 220 00.

 

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

 

Telge Nät levererar el, energitjänster, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät och vatten till cirka 90 000 boende, företag och verksamheter i Södertälje och Nykvarns kommuner. Förutom att leverera själva energin ansvarar Telge Nät även för underhåll, reparation och utbyggnad av de lokala näten och ledningarna.

 

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, stadsnät, science center och bemanning.

Sökord: planerare, underhållsplanerare, underhåll, förebyggande, stadsnät, fjärrvärme, fjärrkyla, VA, el

 

 

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-05-31

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Mattias Omberg
tfn: +46 0855022021

Företagets hemsida:
http://www.telge.se