Telge Bostäder AB
Internkommunikatör till Telge Bostäder


Vi på Telge Bostäder letar efter dig som är en erfaren kommunikatör. Du blir en viktig del i vårt kommunikationsteam med fokus på det interna arbetet. Att intervjua, skriva, filma och hålla workshops är arbetsuppgifter som du känner dig trygg med, men du kommer självklart inte göra allt det här ensam. Du har kompetenta kollegor på kommunikationsavdelningen som du kan rådfråga och beställa interna kommunikationstjänster ifrån.

 

Din dag på jobbet

Det här jobbet är omväxlande och du kommer få mycket frihet under ansvar. Ena dagen kanske du filmar, gör intervjuer och skriver, nästa dag håller du i en workshop eller förbereder ett nytt ämne för intranätet. Därför behöver du vara kreativ och social och flexibel. Om du dessutom har erfarenhet av Sharepoint, som är vårt publiceringsverktyg för intranätet, är det extra meriterande. Det är dock inget krav, eftersom vi kommer att lära dig använda publiceringsverktyget när du väl är på plats. Det här jobbet innebär mycket kontakter internt och du kommer att befinna dig där det händer. Låter det som något för dig?

 

Dina arbetsuppgifter

 

 • Skriva artiklar
 • Filma
 • Göra intervjuer
 • Hålla i workshops
 • Publicera i Sharepoint
 • Arbete med social medier

 

 

Mer om ditt nya jobb

Din arbetsdag kommer att variera, men det är en arbetsplats där vi alla stöttar varandra och har roligt tillsammans. Det kan bli snabba puckar och högt tempo, men vi hjälps alltid åt, och dina nya kollegor finns här för att stötta dig i din roll. Du kommer rakt in i en dynamisk miljö där det är full fart, där du får mycket frihet under ansvar och där du får möjligheten att växa och utvecklas. 

 

Det här är du

Du är utåtriktad och lyhörd och älskar möten med människor.  Du har antagligen en journalistikutbildning eller motsvarande i ryggen och vill utvecklas i en roll där du får möjligheten att få igenom dina idéer och arbeta kreativt både självständigt och i grupp.

Du är prestigelös med ett stort intresse för internkommunikation. Kanske har du redan erfarenhet av internkommunikation på en stor organisation.  Om du dessutom känner igen dig i Telges kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig, så vill vi träffa dig så snart som möjligt.

 

Krav

 

 • Mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
 • Vana av skribentyrket
 • Universitets eller högskoleutbildning inom journalistik, kommunikation eller motsvarande.
 • Ett par års yrkeserfarenhet inom området eller liknande
 • Hög social kompetens
 • B-körkort
 • God vana av officepaketet

 

Meriter

 

 • Lokalkännedom om Södertälje
 • Arbete med interkommunikation inom kommun, landsting eller större koncern.
 • Retorik
 • LEAN
 • Kunskap inom webbpublicering, webbarbete
 • Kunskap i flera språk, helst arabiska, persiska, finska eller suryoyo

 

 

Det här är vi

Välkommen till Telgekoncernen. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

 

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig! Vi gör intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, och allra senast 6 maj 2018. Varmt välkommen att bli en av oss!

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anna Ahrling, Chef Kundförvaltare och stadsdelsutveckling, 08‑550 220 33. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-specialist, 08-550 231 20. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision, 08‑550 220 00.

 

Telge Bostäder är mer än tak, golv och väggar – vi bygger och utvecklar socialt hållbara bostadsområden för framtiden. Tillsammans med vårt systerbolag Telge Hovsjö bildar vi en av Sveriges tio största allmännyttor. I vårt bostadsbestånd finns alltifrån moderna nybyggen och miljonprogram och till studentbostäder och radhus. Vi som jobbar här brinner alla för att ta hand om de viktigaste vi har – våra hyresgäster.

 

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, kommunikation, science center samt arbetsförmedling och bemanning.

 

Sökord: kommunikatör, skribent, internkommunikatör

 

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-05-06

[ Skicka ansökan ]

Företagets hemsida:
http://www.telge.se