Telge Bostäder AB
Kommunikationsstrateg/senior kommunikatör


Vi på Telge Bostäder söker dig som har en lång strategisk bakgrund inom kommunikation. Du kommer bli en viktig del i vårt team och arbeta både strategiskt och operativt. Om du trivs med att jobba i en dynamisk organisation där det är full fart och högt i tak så tror vi du kommer att trivas bra hos oss.  

 

Din dag på jobbet

I din roll som kommunikationsstrateg sitter du med i ledningsgruppen för Affärsområde Bo och ansvarar för kommunikationsfrågor internt och externt.

Du kommer att vara ansvarig beställare mot vår interna produktionsbyrå och arbeta tätt ihop med ansvarig projektledare. Du samarbetar med vår kommunikatör och jobbar nära alla oss andra med kommunikationsroller. Vi vågar lova att ingen dag är den andra lik, så vill du ha variation, roliga utmaningar och en dynamisk arbetsmiljö är det här arbetsplatsen för dig.

 

Dina arbetsuppgifter

 

 • Strategiskt och operativt arbete med kommunikationsfrågor
 • Ansvara för kommunikationsfrågor i ledningsgruppen
 • Arbeta med kriskommunikation
 • Mediahantering 
 • Vara ansvarig beställare gentemot vår inhouse-byrå

 

 

Mer om ditt nya jobb

Din arbetsdag kommer att variera, men det är en arbetsplats där vi alla stöttar varandra och har roligt tillsammans. Det kan bli snabba puckar och högt tempo, men vi hjälps alltid åt och vår inhouse-byrå har kompetenta copywriters, art directors och projektledare som finns där för att stötta och hjälpa dig i din roll. Du kommer rakt in i en dynamisk miljö där du får mycket frihet under ansvar och där du får möjligheten att växa och utvecklas.  Låter det kul? Då är du perfekt person för jobbet!

 

Det här är du

Du är en erfaren och självgående kommunikationsstrateg, som är lyhörd och älskar möten med människor.  Du vill vara i en central roll där du får möjligheten att genomföra dina idéer och arbeta både självständigt och i grupp. Du känner dig trygg med att projektleda olika typer av kommunikationsprojekt och du känner dig också trygg med att uttala dig när media hör av sig. Troligen har du flera års erfarenhet av kommunikationsarbete på landsting, kommun eller annan större organisation. Du är van vid att jobba på ledningsgruppsnivå och har kanske någon ledarskapsutbildning och/eller retorikutbildning med dig i bagaget. Du är prestigelös med ett stort intresse för kommunikation.  Självklart känner du igen dig i Telges kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig.

 

Krav

 

 • Erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete
 • Universitets eller högskoleutbildning inom journalistik, kommunikation eller motsvarande.
 • Flera års yrkeserfarenhet inom kommunikation
 • Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift
 • Hög social kompetens
 • Van att arbeta självständigt och vara självgående
 • B-körkort
 • God vana av Officepaketet

 

Meriter

 

Lokalkännedom om Södertälje

 • Arbete inom kommun eller landsting med PR-uppgifter eller arbetat med PR i en större koncern.
 • Retorikutbildning
 • Ledarskapsutbildning
 • LEAN
 • Kunskap i flera språk, gärna arabiska, persiska, finska eller suryoyo

 

Det här är vi

Välkommen till Telgekoncernen. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

 

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig! Vi gör intervjuer löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, och allra senast 6 maj 2018. Varmt välkommen att bli en av oss!

 

Kontakt

Ansök med registrerat CV och personligt brev via ansökningslänken. Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Kontakta Katarina Thomasson på kto@se.experis.com 08-736 11 26 om du vill veta mer om tjänsten eller processen. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision, 08 550 220 00. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Telge Bostäder är mer än tak, golv och väggar – vi bygger och utvecklar socialt hållbara bostadsområden för framtiden. Tillsammans med vårt systerbolag Telge Hovsjö bildar vi en av Sveriges tio största allmännyttor. I vårt bostadsbestånd finns alltifrån moderna nybyggen och miljonprogram och till studentbostäder och radhus. Vi som jobbar här brinner alla för att ta hand om de viktigaste vi har – våra hyresgäster.

 

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, kommunikation, science center samt arbetsförmedling och bemanning.

 

Sökord: Kommunikatör,   kommunikationsstrateg, kommunikation, kommunikationsansvarig

 

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-05-06

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Katarina Thomasson
tfn: 08-736 11 26

Företagets hemsida:
http://www.telge.se