Telge Nät AB
VA-projektör


I samband med att Södertälje kommun expanderar behöver vi på Telge Nät förstärka och förnya vår VA-anläggning och vi söker dig som vill bli vår nya VA-projektör. Du kommer bli en viktig del i ett kompetent team som har roligt tillsammans och du kommer att få vara med och utforma framtidens VA-försörjning.

Din dag på jobbet - VA-projektör på Telge Nät  

Som VA-projektör jobbar du i Telge Näts projekt, från förprojektering till genomförande. Dina närmaste kollegor är VA-ingenjörer på planeringsavdelningen som arbetar med kapacitetsutredningar, uppströmsarbete, dagvattenutredningar och investeringsplaner. Dessutom har du ett nära samarbete med projektledare, mätingenjörer, GIS-tekniker, byggledare och drift samt Södertälje kommuns samhällsbyggnadskontor. Dina arbetsuppgifter som projektör i gruppen är olika för varje dag och du har stora möjligheter att utvecklas inom VA hos oss.

Dina arbetsuppgifter

 

 • Förprojekteringar och projekteringar i exploaterings- och omvandlingsområden samt förnyelse av ledningar.
 • Upprätta ritningar i CAD och tekniska beskrivningar.
 • Deltagande på platsbesök och i projektmöten.
 • Upprätta uppdragsbeskrivningar och agera beställare till externa projektörer.
 • Kostnadskalkylering och arbetsmiljösamordning.

 

Mer om ditt nya jobb

Du blir en del av strategi och planeringsenheten som i dag har knappt 30 medarbetare. På enheten arbetar vi med förnyelse och utbyggnad av VA, återvinning, el, fjärrvärme och stadsnät. Vårt gemensamma mål är att ge Södertäljeborna hållbara och effektiva leveranser av våra produkter både nu och i framtiden.

 

Det här är du

Vi söker dig som har ett starkt driv, är självständig och trygg i din förmåga samt har goda kommunikativa egenskaper. Du bör också ha ett strukturerat arbetssätt, ett gediget intresse för teknik och vara insatt i vad som är aktuellt inom VA-området. Självklart känner du igen dig i Telges kärnvärden, öppen, enkel, personlig och modig.

Krav

 

 • Relevant teknisk utbildning på universitet/högskola eller yrkeshögskola, t.ex. inom vatten- och miljöteknik eller samhällsbyggnad, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • 2-3 års erfarenhet som VA-projektör.
 • Erfarenhet av arbete i CAD.
 • Erfarenhet av arbete med tekniska beskrivningar.
 • Goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.
 • B-körkort.

 

Meriter

 

 • Erfarenhet av modellberäkningar och kapacitetsutredningar vatten/avlopp.
 • Utbildning inom BAS-P/BAS-U.
 • Erfarenhet av 3D-projektering.
 • Erfarenhet av stadsbyggnadsprocessen.
 • Erfarenhet från drift- eller anläggningsarbete.

 

 

Det här är vi

Välkommen till Telge Nät – en del av Telgekoncernen. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

 

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig! Skicka därför din ansökan så snart som möjligt, och allra senast 30 april 2018. Varmt välkommen att bli en av oss!

 

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Cecilia Weistrand, chef planering VA och återvinning, 08-550 222 14. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Gunnar Hector, HR-specialist, 08-550 230 42. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision, 08‑550 220 00.

 

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

 

 

Telge Nät levererar el, energitjänster, fjärrvärme, fjärrkyla, stadsnät och vatten till cirka 90 000 boende, företag och verksamheter i Södertälje och Nykvarns kommuner. Förutom att leverera själva energin ansvarar Telge Nät även för underhåll, reparation och utbyggnad av de lokala näten och ledningarna.

 

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, stadsnät, science center och bemanning.

 

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-04-30

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Cecilia Weistrand

Företagets hemsida:
http://www.telge.se