Telge Bostäder AB
Fastighetsingenjör - trainee till Telge Bostäder


Vi på Telge Bostäder söker dig som är fastighetsingenjör. Du vill utvecklas inom fastighetsbranschen och bidra till en sundare boendemiljö och ett hållbart samhälle. Under ett år kommer du att ingå i programmet "SABO Trainee" som är allmännyttans eget traineeprogram och vänder sig till dig som är nyexaminerad.

 

Här får du utvecklas och göra skillnad

Du kommer att få arbeta med underhållsplaneringsprojekt inom Telge Bostäders bostadsbestånd. Parallellt med din anställning på förvaltningsenheten deltar du i SABOs ettåriga traineeprogram där du träffar och nätverkar med traineer från andra bostadsföretag runtom i Sverige. Programmet är en bra start för dig som vill jobba i fastighetsbranschen och få såväl en bred verksamhetskunskap som personlig utveckling.

 

Mer om ditt nya jobb

Jobbet innebär att du får arbeta med underhållsplanering för kommande år. I din roll kommer du vara en del av intressanta underhålls- och byggprojekt och ha en koordinerande funktion med varierande arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta nära och direkt under en senior projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna där du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar. Du kommer att ha en viktig roll i underhållsprojektens planering, ekonomisk uppföljning, administrativ struktur och dokumenthantering.

Det här är du

Vi söker dig som har talang för koordinering och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen. För att nå framgång i rollen som trainee behöver du vara analytiskt lagd och ha god förmåga att jobba ihop med andra. Du måste vara noggrann i din dokumentation, vara bra på att kommunicera och trivas med att arbeta självständigt. Självklart känner du även igen dig i våra kärnvärden - personlig, enkel, öppen och modig. Det är även meriterande om du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen och underhållsverksamhet.

Det här är vi

Välkommen till Telge Bostäder och Telge Hovsj - en del av Telgekoncernen. Vi uppmuntrar våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Det finns stora möjligheter att växa och påverka både som medarbetare och chef och Telge omfattar allt från bostäder, fastigheter, värme, bredband, VA, återvinning till hamnverksamhet. Samhällsengagemanget ingår i all affärsutveckling och hållbarhet är en del av vår affärsidé. Vi är totalt 700 anställda och omsätter cirka 6 000 Mkr. 

 

Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Om Telge Bostäder

På Telge Bostäder, som grundades 1948, är vi kring 130 anställda som bidrar till att skapa attraktiva boenden och en sund bostadsmarknad i Södertälje kommun. Med drygt 9 200 bostäder bostäder i Södertälje, Järna, Mölnbo och Hölö. Nu behöver vi dig som vill utvecklas tillsammans med oss på enheten för förvaltning och utveckling som i dagsläget består av 7 medarbetare med kompetenser inom förvaltning, kvalitet och miljö.

Enheten är en del av fastighetsavdelningen med ca 85 medarbetare som omfattar projekt, hantverk, måleri, reparationer och teknik. 

Om traineeprogrammet

Genom SABOs traineeprogram kan du vänta dig en utvecklande vardag som ger dig goda chanser att göra en bra och snabb karriär och till att börja med en ettårig projektanställning hos Telge Bostäder. Själva utbildningsdelen, som består av fem block med olika teman, kommer att hållas i något av de värdbolag SABOs tranieer kommer ifrån.

I din roll får du goda kunskaper om de allmännyttiga bostadsföretagens verksamheter, du blir insatt i aktuella branschfrågor och får möjligheten att lära känna alla delar av Telge Bostäder. Med andra ord kommer du att ha en bred grund att stå på när den ettåriga traineeperioden lider mot sitt slut. Här kan du läsa mer om SABO:s traineeprogram.

 

Ansök idag

Vi vill gärna höra av dig! Skicka därför din ansökan så snart som möjligt och senast 30 mars 2018. Varm välkommen att bli en av oss!

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Lars Gustafsson, förvaltningschef, 08-550 227 06. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-specialist, 08-550 231 20. Facklig kontaktperson är Sanne-Liv Olsen för Vision, 08-550 220 00.

 

Sökord: Underhållsingenjör, ingenjör, trainee

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Trainee

Anställningsgrad:
Projektanställning

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2018-03-30

[ Skicka ansökan ]

Företagets hemsida:
http://www.telge.se