Tom Tits Experiment AB
Sök sommarens roligaste extrajobb!


Tom Tits Experiment behöver din hjälp i utställningen!

 

Gillar du högt tempo, har du sinne för detaljer och känsla för god service? Är du modig och vågar bjuda på dig själv och har ett intresse för naturvetenskap och teknik? Härligt, då kan det vara dig vi söker! Vi behöver fler medarbetare till vår experimentutställning så ta chansen att få vara med och skapa världens bästa upplevelse för våra besökare i sommar.

 

Dina arbetsuppgifter

Vi behöver förstärkning i vår utställning med flera hundra spännande experiment. Här är ingen dag den andra lik och när du jobbar i utställningen kan arbetsuppgifterna se lite olika ut beroende på hur många besökare vi har. I stora drag handlar det om att sköta entrékassan, köra våra åkattraktioner, göra experimentvisningar och shower (vi har en riktigt grym såpbubbleshow). Du kommer också att få jobba med underhåll av både experimenten och våra lokaler. Du arbetar hela tiden efter målet att kunderna alltid ska trivas och ha en riktigt bra upplevelse. Visste du förresten att det är det som vi brinner för – att ge kunden en maximal upplevelse under besöket? Oavsett om man upptäcker allt häftigt som finns i parken, testar loss i utställningen, tar en fika i caféet eller äter något gott i vår restaurang. Alla besökare ska få möjlighet att ha världens bästa dag hos oss.

 

Tjänsterna är timanställningar under sommaren 2018 med möjlighet till förlängning. Vi söker flera medarbetare till utställningen och du måste ha fyllt 18 år för att kunna söka tjänsten.

 

Personliga egenskaper

Visst låter det här som ett kanonjobb i sommar? Och för att du ska trivas hos oss och få en riktigt bra upplevelse är det viktigt att du gillar fart och fläkt, att ge god service och har ett gott öga för detaljer. Det kan vara stressigt ibland, så du behöver kunna ge ditt allra bästa även då det är full fart! Du tar ansvar och ser till att våra rutiner följs (ja, det kan låta trist, men det är jätteviktigt för allas säkerhet och trivsel). Tre starka ord som beskriver dig är initiativtagande, engagerad och nyfiken. 

 

Krav

Vi har besökare från hela världen, därför är ett krav att du som söker jobbet talar svenska och engelska. Kan du tala ett eller flera andra språk är det meriterande.

 

Meriter

Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter för att kunna söka jobbet i utställningen, men det är meriterande om du har erfarenhet av showande, ledarskap eller service i någon form. Har du arbetat i liknande branscher eller gått kurser och/eller utbildningar inom teater, retorik eller liknande är det ett plus. Det är viktigt att du tycker om att möta människor och trivs med att prata inför grupper. Det är även meriterande med ett intresse för naturkunskap och teknik samt grundkunskaper inom programmering.

 

Kontakt

Vill du veta mer om arbetet i utställningen, kontakta Lisa Linde, Värdskapsansvarig på lisa.linde@tomtit.se, 08-550 224 03. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Mats Elfsdahl. Fackliga kontaktpersoner är Anette Hjortsberg. Du når dem via 08-550 220 00.

 

Vi har redan gjort vårt medieval och vill inte bli kontaktade av andra säljbolag.

 

Sista ansökningsdag

Vi arbetar löpande med rekryteringen till dessa tjänster. Därför vill vi naturligtvis ha din ansökan så snart som möjligt, men allra senast den 1 mars 2018.

 

 

 

 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Anställningstyp:
Säsongsarbetare

Anställningsgrad:
Visstidsanställning

Arbetstider:
Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:
2018-03-01

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Lisa Linde

Företagets hemsida:
http://www.tomtit.se